Home Fashion COS Toamnă-Iarnă 2021 Runway Show

COS Toamnă-Iarnă 2021 Runway Show

7 min read

Iconicul Roundhouse din Londra pregătește scena pentru COS Toamnă-Iarnă 2021. În trecut și prezent inspirația artiștilor, realizatorilor de filme și producțiilor avant-garde, spațiul oferă acum posibilități infinite și tinerelor comunități creative. Proiectând culoare, lumină și mișcare pe un canvas alb în această locație unică, spectacolul aduce împreună audiența într-un spațiu fizic și digital, deschizând drumul către o direcție viitoare evoluată a brandului.

COS Toamnă-Iarnă 2021

Componentele specifice pot fi recunoscute instantaneu ca fiind COS: materiale, tăieturi, culori – principii fundamentale. Aceste componente subliniază o prioritate generală, a stilului mai presus de modă.

Căutând să reinventeze o garderobă clasică, libertatea de a depăși limitele designului tradițional este concomitentă cu fluiditatea mișcării prin stiluri drapate, stratificate și fit-uri supradimensionate. Detaliile personalizate sunt aduse la un alt nivel și construcția este rafinată – întâlnindu-se într-un punct între simplitate și complexitate, eleganță și funcționalitate. O influență retro este personificată prin gulerele mărite și mânecile rotunjite într-o rochie de mătase mov închis, în timp ce minimalismul din anii ‘90 inspiră proporții mai subțiri prin croieli sub  forma vestelor de costum și pantalonilor relaxați. Pliurile animă fustele, în timp ce costumele adaugă un sentiment de structură. Paltoanele clasice sunt propuse în culoarea albastru cobalt deschis sau confecționate din piele, regândind clasicele piese de zi cu zi.

COS abordează sezonul atât cu funcționalitate, cât și cu stil în linia întâi a designului. Adepți ai modei străzii și styling-ului funcțional COS pune accent pe construcția meticuloasă și pe detaliile esențiale.

Fermoarele și cusăturile sunt expuse, jucându-se cu designul tradițional, în timp ce articolele vestimentare arhetipale sunt reproiectate: pantalonii de costum adoptă neașteptat buzunare utilitare, permițând  o  notă  relaxată.  Inspirate  din  jacquardul  grafic  al  anilor  ‘70,  tricotajele statement sunt regândite în veste și jersee folosind tehnici moderne și materiale provenite din surse sustenabile.

Un plic din blană artificială, în galben canar injectează o explozie de culoare în colecție. Combinând high fashion-ul cu îmbrăcămintea de zi cu zi, gențile structurate din piele sunt prezentate alături de modele de pluș moale și încălțămintea este prezentă sub forma pantofilor brogue și a cizmelor înalte – o altfel de abordare modernă a clasicelor.

O  selecție  de  articole  din  colecția  de  catwalk  sunt  deja  disponibile  exclusiv  în  magazinele  COS  și cosstores.com, urmând să li se adauge noi modele de-a lungul sezonului.

A note on the set

COS a colaborat cu Bureau Betak pentru a produce un eveniment care pune sustenabilitatea în prim planul conceptului, continuându-și misiunea de a da putere și unifica comunitățile.

Cu ambiția de a schimba scopul mobilierului folosit pentru evenimentele COS, materialele utilizate în set-up-ul spectacolului de Toamnă- Iarnă 2021 sunt fie închiriate, fie vor fi donate, găsindu-și o nouă viață. Scena, draperiile și covoarele din culise vor fi donate prin intermediul Event Cycle, un grup care împărtășește misiunea noastră de a reduce deșeurile după eveniment prin redistribuirea materialelor către  organizații  de  caritate  și  industria  evenimentelor,  pentru  a  încuraja  schimbarea  economiei circulare. Event Cycle lucrează cu organizații caritabile din comunitățile locale, sprijinind educația în școli, creșe, grupuri cu nevoi speciale și grupuri comunitare.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele de îmbrăcăminte iconice, pentru cele basice create la un alt nivel și pentru design inovativ, făcute să dureze dincolo de sezon. Dedicat calității și sustenabilitatii, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de proiectare și inovația materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese sartoriale și pentru a asigura utilizarea considerată a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau obținute în mod sustenabil.

Citește în continuare Levi’s prezintă colecția ‘70s High pentru Toamnă-Iarnă 2021.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…