Home Fashion Levi’s prezintă colecția ‘70s High pentru Toamnă-Iarnă 2021

Levi’s prezintă colecția ‘70s High pentru Toamnă-Iarnă 2021

9 min read

De câteva sezoane, blugii cu talie înaltă sunt tendința supremă. Această tendință continuă și pentru Fall/Winter 2021, însă acest sezon se referă la anii ’70 – atât la propriu, cât și la figurat. Inspirându-ne din stilurile clasice ale arhivelor Levi’s® Orange Tab, îți prezentăm noua gamă din denim: Levi’s ‘70s High.

Levi’s ‘70s High

„Suntem foarte încântați să vedem oameni îmbrățișând denimul cu siluetele lor, în special stiluri inspirate din anii ’70. Noile noastre modele ’70s High Slim Straight și ’70 High Flare dau semne ca Levi’s® Orange Tab se potrivește cu anii 1970, în timp ce sunt foarte relevante și pentru acest moment. Ambele au o talie modernă, foarte înaltă, cu fermoar original pentru comoditate. În conformitate cu tendința lungimii de acoperire a pantofilor, am proiectat în mod intenționat cusăturile pentru a avea  acoperirea potrivită pe pantof. Una dintre cele mai bune caracteristici ale modelului ’70s High este atitudinea instantanee pe care o acordă oricărei ținute. Modelul ‘70s Flare împrumută eclecticismul școlii de artă atunci când este asociat cu adidași, o vestă pulover și un blazer. Sau puteți alege un aspect mai sofisticat cu ’70s High Slim Straight, cizme și un trucker vintage. Ambele combinații oferă un stil cool.”- Jill Guenza, vicepreședinte, Global Women’s Design la Levi’s®.

Dispunând de o talie super-înaltă cu un fermoar original, gama Levi’s® ‘70s High include ‘70s High Flare,‘ 70s High Slim Straight și ‘70s High Micro Mini, toate disponibile atât din denim non-stretch cu TENCEL™, cât și din denim de bumbac stretch organic.

‘70s High Flare se referă la aspectul clasic al tivului larg, care a ajuns să definească siluetele anilor 1970. Bazat pe o potrivire similară cu Orange Tab din arhive, modelul ‘70s High Flare are o talie super înaltă, un fermoar original, un croi drept, relaxat și evazat ce începe deasupra genunchiului și se termină ușor pe pantof. Este un antidot modern, perfect pentru noul sezon în materie de lungimi și arată perfect cu o pereche de de adidași retro.

Pentru cei care iși doresc un look mai slim și mai curat, există modelul ‘70s High Slim Straight, care are aceeași talie super înaltă cu fermoar original, dar cu un croi mai drept, conceput pentru a se așeza cu ușurință pe pantof. Are un aspect ușor mai simplu decât modelul ‘70s High Flare, dar totuși menține vibrația anilor ’70 datorită strămoșilor săi din colecția Orange Tab.

Nu în ultimul rând, ’70s High Micro Mini, este o mini-fustă din denim inspirată din anii 1970, care prezintă o talie super înaltă cu fermoar si un croi scurt, subțire, care se termină deasupra genunchiului.

Fiecare dintre cele trei modele din colecție, deși sunt realizate din țesături moderne, durabile, păstrează încă acel aspect vintage datorită detaliilor inspirate din Colecția Orange Tab, precum buzunarul pentru monede, cusăturile și arcada ușor aplatizată pe buzunarele din spate.

BUY BETTER, WEAR LONGER

O gamă largă de stiluri din familia ‘70s High va fi disponibilă din bumbac organic stretch sau Tencel ™ moale durabil. Bumbacul organic este cultivat fără substanțe chimice sintetice, pesticide sau îngrășăminte și ajută la menținerea apei, solului și a mediului înconjurător curat și sănătos. De asemenea, susține comunități agricole mai sănătoase. Tencel ™ este o țesătură extrem de durabilă și extrem de moale, realizată din pastă de lemn reciclată și lemn din păduri de eucalipt și molid gestionate în mod durabil.

Levi’s®

Marca Levi’s® simbolizează stilul clasic american și starea de bine fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s® au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat inovator și inovator care este de neegalat în industria confecțiilor. Gama noastră de îmbrăcăminte și accesorii de blugi de vârf este disponibilă în peste 110 țări, permițând persoanelor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s®, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. (LS & Co.) este una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte din lume și reprezintă un lider global în îmbrăcăminte de blugi. Compania proiectează și comercializează blugi, îmbrăcăminte casual și accesorii conexe pentru bărbați, femei și copii sub brandurile Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.TM și Denizen®. Produsele sale sunt vândute în peste 110 țări din întreaga lume printr-o combinație de lanț de comercianți cu amănuntul, magazine universale, site-uri online și o amprentă globală de aproximativ 3.100 de magazine. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. în 2020 au fost de 4,5 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații, accesați http://levistrauss.com.

Citește în continuare Colecțiile Levi’s pentru toamnă/iarnă 2021 aduc omul și natura împreună.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…