Home Music Alina Eremia lansează un nou single – „Cerul Roșu”

Alina Eremia lansează un nou single – „Cerul Roșu”

2 min read

A dominat topurile de specialitate cu lansări precum „Noi” și „Dependența mea”, iar acum Alina Eremia revine cu un nou single: „Cerul Roșu”, o piesă sinceră, de dragoste, care reflectă sentimentele artistei.

cerul roșu

“<<Cerul roșu>> este o confesiune foarte sinceră. Reflectă ceea ce trăiesc de ceva timp și poate nu am spus-o în nicio piesă de până acum. Eram în sesiune cu Viky și Theea Miculescu și totul a pornit de la niște acorduri de pian și o stare visătoare. Piesa asta este despre sufletele pereche, întâlnite sau care nu s-au cunoscut încă”, mărturisește Alina Eremia.

Pentru compoziția piesei și a versurilor, artista a lucrat alături de Theea Miculescu, iar de producția track-ului a fost responsabil Viky Red.

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste și un model pentru tinerii din România. Lansarea „Noi”, a stat pe locul întâi timp de cinci săptămâni la rând în topurile de la radio, în timp ce lansarea „Dependența mea” a strâns milioane de vizualizări pe YouTube și sute de mii de stream-uri pe Spotify. Pe lângă succesul avut cu piesele solo, artista a colaborat cu nume sonore din industria muzicală precum: Mark Stam, Dirty Nano, Raluka, The Motans, Grasu XXL sau Nane.

Citește în continuare Cei mai apreciați și îndrăgiți artiști români au cucerit scena The Artist Awards de la Craiova. Lista completă a câștigătorilor.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…