Home Fashion Accessories Menswear | Colecția Prada pentru sezonul toamnă-iarnă 2021 „Possible Feelings”

Menswear | Colecția Prada pentru sezonul toamnă-iarnă 2021 „Possible Feelings”

2 min read

Prima colecție pentru Prada Men creată în colaborare de Raf Simons și Miuccia Prada a fost dezvăluită printr-o prezentare fără public, pe 17 ianuarie, în cadrul Săptămânii modei de la Milano. Colecția pentru bărbați Prada toamnă-iarnă 2021 oferă o perspectivă atrăgătoare pentru tendințele sezonului și exprimarea „sentimentelor posibile”.

Prezentarea digitală a colecției Prada pentru bărbați, pentru sezonul toamnă-iarnă 2021, a fost urmată de o conversație online între o selecție de studenți de la universități din întreaga lume și designerii Miuccia Prada și Raf Simons.

Noua colecție Prada are la bază „dorința intimă și personală de contact, dorința de a interacționa și de a crea conexiuni. Punctul de pornire este individul: corpul uman și libertatea. Nevoia de a simți, tactilitatea, are ca rezultat o etalare de suprafețe, texturi și materiale.”

Miuccia Prada și Raf Simons au subliniat că designul acestei colecții a fost menit să provoace senzații, mai degrabă decât să urmeze un fir narativ.

Descoperă întreaga colecție pentru bărbați Prada toamnă-iarnă 2021 pe www.prada.com.

Citește în continuare Colecția LOEWE x My Neighbor Totoro inspirată de universul creat de regizorul japonez Hayao Miyazaki și Studio Ghibli,

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…