Home Music ANTONIA lansează single-ul „Taifun” cu un videoclip în care artista este o zeiță

ANTONIA lansează single-ul „Taifun” cu un videoclip în care artista este o zeiță

2 min read

ANTONIA începe anul cu un nou single care se numește „Taifun”, o piesă de dragoste în limba română compusă de Alex Velea și Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

antonia taifun

În videoclipul oficial cu care a fost lansată piesa, ANTONIA este o zeiță superbă, îl are alături pe Alex Velea și își cântă povestea de dragoste.

„Am lucrat pentru această piesă cu una dintre echipele mele preferate de la Golden Boy Society și cu Theea Miculescu, o compozitoare extraordinară. Când lucrez cu Alex este super chimie, evident, și din punct de vedere muzical, dar și pe set, la filmare. Abia așteptam să lansez această piesă, o aveam de ceva timp pregătită. Mulțumesc NGM Creative pentru video, m-am simțit minunat, mai ales pentru că Alex a fost alături de mine.”

Regizorul videoclipului este Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureșan, conceptul Andra Marta și Chris Poszet, toți din echipa NGM Creative, iar producția video Loops Production. De look-ul Antoniei s-au ocupat Cristina Crăciun (styling), Ema Uta (make-up), George Cozma (hair).

Anul trecut, ANTONIA a lansat „Rebound”, tot o piesă cu mesaj de dragoste, pop, cu influențe R&B, dar și „Como ¡Ay!”, videoclip în care invitat special este Alina Ceușan și „Muți”, video filmat în propria casă în timpul carantinei.

Citește în continuare Carla’s Dreams lansează „Simplu și ușor”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

ANTONIA lansează single-ul ”Dinero” în colaborare cu Yoss Bones

ANTONIA revine cu single-ul ”Dinero”, o piesă latino în engleză și spaniolă, în colaborare…