Home Fashion Accessories Colecția LOEWE x My Neighbor Totoro inspirată de universul creat de regizorul japonez Hayao Miyazaki și Studio Ghibli

Colecția LOEWE x My Neighbor Totoro inspirată de universul creat de regizorul japonez Hayao Miyazaki și Studio Ghibli

4 min read

Începutul de an ne aduce colaborări neașteptate, dar foarte bine primite, precum colecția capsulă, în ediție limitată, LOEWE x My Neighbor Totoro, care cuprinde genți, piese ready-to-wear și accesorii care celebrează personajele animate japoneze și universul creat de regizorul Hayao Miyazaki și Studio Ghibli.

Sursă foto: www.loewe.com

Colaborarea LOEWE x My Neighbor Totoro transpune într-o colecție ready-to-wear personajele și peisajele imaginate de studioul de animație Studio Ghibli pentru My Neighbor Totoro.

Scris și regizat de Hayao Miyazaki, filmul de animație My Neighbor Totoro, lansat în 1988, a primit reacții foarte pozitive și a generat admirație la nivel internațional, fiind redescoperit de noile generații. Animația și personajul principal, Totoro, au devenit adevărate puncte de referință, menținând interesul fanilor producțiilor Studio Ghibli, interes care acum este extins și către industria de modă prin colaborările inspirate de universul fantasy japonez.

Mesajul campaniei LOEWE x My Neighbor Totoro este prezentat de brandul spaniol Loewe ca fiind unul de visare și creativitate, sperând să întărească legătura cu natura și cu copilul din fiecare dintre noi, „un aspect deosebit de important acum și care, cred, va fi la fel de important întotdeauna”.

LOEWE x My Neighbor Totoro
Sursă foto: www.loewe.com

Colecția LOEWE x My Neighbor Totoro ilustrează două seturi de personaje din film: Totoro și Dust Bunnies și cuprinde tricouri, hanorace, pantaloni, geci, toate având o siluetă fluidă și relaxată, cu imprimeuri inspirate de personajele aduse la viață de Studio Ghibli.

În ceea ce privește accesoriile, Loewe a creat genți și portofele de diferite dimensiuni, forme și culori, cu aceleași detalii din filmul de animație My Neighbor Totoro care apar în moduri vesele și neașteptate pe parcursul întregii colecții.

LOEWE x My Neighbor Totoro
Sursă foto: www.loewe.com
Sursă foto: www.loewe.com

Deși lansată de doar câteva zile, colaborarea LOEWE x My Neighbor Totoro s-a bucurat de un succes covârșitor, ceea ce înseamnă că deja multe articole nu mai sunt disponibile. Având în vedere că Loewe nu are în plan să readucă în stoc piese din colecție, nu ne rămâne decât să ne satisfacem curiozitatea descoperind în imagini detaliile colaborării pe www.loewe.com.

Citește în continuare The North Face x Gucci | Gucci lansează colecția realizată în colaborare cu brandul de echipament tehnic TNF.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

The Great și piesele prezentate ca fiind de „inspirație americană”. Un nou demers al comunității La Blouse Roumaine pentru recunoașterea influențelor românești

Colecția The Great pentru sezonul toamnă 2020 include 56 de ținute fotografiate pe fundalu…