Home FPM recomanda Mai avem nevoie și de iarbă

Mai avem nevoie și de iarbă

5 min read

Rulouri Gazon Iasi

rulou gazon iasi bogardens

Dacă te-ai mutat la casă, unul din motive trebuie să fie faptul că vrei să te plimbi în tălpile goale prin iarbă. Iar asta înseamnă că ai nevoie de un gazon.

Cea mai rapidă cale de a te bucura de iarbă verde este să montezi gazon rulou. Nu trebuie să faci chiar tu asta, desigur, poți apela cu încredere la o companie specializată, precum Bogardens.

Gazonul rulou are avantaje incontestabile: montare rapidă, aspect impecabil, durată de viață mare și posibiltitatea de a fi călcat la scurt timp. Toate acestea sunt beneficii care merită investiția.

montaj rulouri gazon casa iasi

Sisteme de irigatii automatizate

Dacă dorești și un sistem de irigații, înainte de orice altceva se va lucra la infrastructură. Poți opta pentru aspersoare manuale sau automate. Acestea din urmă au avantajul de a funcționa conform programării, ceea ce îți lasă mai mult timp să te bucuri de gazon și îți dă mai puține bătăi de cap cu irigarea.

Pentru început, sunt necesare câteva lucrări de pregătire a terenului, astfel încât să fie asigurată o bază bună pentru rulourile de gazon. Se vor elimina resturile de vegetație, se vor efectua lucrări de săpare și frezare mecanizată, astfel încât să se asigure aderența mai bună a firului de iarbă. Astfel, gazonul rulou se va prinde mai bine și va avea o durată de viață mai lungă. Solul va fi uniformizat și egalizat, fără denivelări și gropi care să strice aspectul final.

Rulourile de gazon ajung rapid la tine acasă, și sunt descărcate mecanizat, astfel încât procesul să se desfășoare cât mai repede. Montajul gazonului se face rapid, meșterii Bogardens având deja multă experiență. Pregătește-te să fii uimit de cât de simplu se trece de la un teren gol și trist la un gazon verde și proaspăt!

Pepiniera plante ornamentale si copaci

Dacă vrei și plante, poți alege dintr-o varietate de soiuri rezistente, potrivite climatului nostru, din pepiniera Bogardens. Acestea vor completa aspectul final al gazonului rulou și îți vor asigura nu doar o oază de liniște, poate chiar și mult-dorita umbră din timpul verilor însorite.

Meșterii Bogardens pot efectua și lucrări cu piatră naturală – alei, fațade, fântâni, scări, etc, care pot completa frumos aspectul grădinii, dacă acesta este un stil care ți se potrivește.

Oricum ar fi, nimic nu poate egala eleganța simplității unui gazon rulou. Este verde mereu, uniform, ușor de montat și întreținut, și pur și simplu minunat! Apelează la Bogardens și bucură-te în fiecare zi de alegerea de a locui la casă!

Load More Related Articles
Load More By Sebi Anamaria
Load More In FPM recomanda
Comments are closed.

Check Also

Somonul sălbatic – cea mai bună alegere pentru o alimentație sănătoasă

 Omul din zilele noastre a început să fie din ce în ce mai conștient de importanța peștelu…