Home Fashion COS lansează colecția ACTIVE pentru femei

COS lansează colecția ACTIVE pentru femei

3 min read

 COS anunță lansarea unei noi categorii de produse pentru primăvara 2020: activewear. Colecția oferă o serie de piese de îmbrăcăminte dedicate în exclusivitate femeilor, piese definite de valorile cheie ale brandului: funcționalitate, easy to wear, concepute pentru un stil de viață activ.

Colecția Active îmbrățișează etosul COS: design atemporal și angajamentul pentru metodele de producție sustenabile. Noi fibre tehnice obținute din materii prime regenerabile sunt introduse. Poliesterul și nailonul reciclate, alături de bumbacul organic dau colecției durabilitate. Fiecare piesă poate fi purtată atât în scop atletic, cât și athleisure.

Piesele Active sunt concepute pentru a lua forma corpului purtătorului și a-i lăsa libertate de mișcare. Inovația este explorată prin funcționalitate ascunsă; sutienul sport este realizat dintr-un material cu uscare rapidă și compresie; țesătura tricoului absoarbe umiditatea. Sutienul poate fi purtat în set cu pantalonii scurți sau colanți. Toate piesele sunt disponibile în trei culori.

COS Active prezintă o paletă de culori rafinată: maro-măslină, bleumarin intens și petrol, contrastată de roz și albastru cyan.

Pentru a obține un aspect unitar colecției i se adaugă o geantă de gimnastică cu pliuri ascunse și șosete pentru încălțăminte sport.

DESPRE COS

Din anul 2007, brandul londonez COS a rămas fidel filozofiei sale; să ofere colecții de înaltă calitate cuprinzând colecții capsulă, precum și piese clasice reinventate, în ton cu valorile brandului: modern, funcționalitate, durabilitate și design tactil. Inspirat de artă, COS folosește metode tradiționale și tehnici noi pentru a lansa colecții de calitate și atemporale. Dedicat design-ului inovativ și de durată, COS colaborează atât cu artiști consacrați, cât și noi, galerii și studiouri creative. COS a avut plăcerea de lucra proiecte în colaborare cu Serpentine Galleries, Salone del Mobile, The Guggenheim New York, The Donald Judd Foundation, Frieze London, The Dia Art Foundation, Design Miami/, Opening Ceremony and Mr Porter șiartiști precum Snarkitecture, Sou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor si AFSO /ANDRÉ FU.

Citește în continuare Fashion Unites – Prima prezentare virtuală de modă.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…