Home Make-up 5 machiaje care ne-au plăcut la Grammy 2018

5 machiaje care ne-au plăcut la Grammy 2018

5 min read

În fiecare an așteptăm cu nerăbdare premiile Grammy deoarece look-urile de pe covorul roșu sunt cele care ne inspiră și ne impresionează cel mai mult! Acesta este și momentul perfect pentru vedete să-și arate creativitatea și să ne prezinte alegerile lor (adesea memorabile) în materie de fashion, hairstyle și make-up. Paleta largă de stiluri și abordări nu face ușoară declararea look-urilor favorite, așa că cele cinci machiaje prezentate mai jos sunt doar o parte din preferatele noastre.

1. Lady Gaga 

Foto: popsugar.com

Lady Gaga reușește de fiecare dată să impresioneze, iar apariția sa la Grammy 2018 nu face excepție! Makeup artist-ul Sarah Tanno a realizat un look inspirat de nopțile înstelate, care să pună accentul pe ochi, și care să fie atât romantic cât și îndrăzneț. O notă aparte este dată de glitter, care rămâne un favorit, mai ales atunci când este utilizat într-un mod subtil.

2. Janelle Monáe

Foto: eonline.com

Makeup-ul care pune accent pe pleoapa inferioară nu este neapărat un trend nou, însă pentru Janelle Monáe este o semnătură! În cazul de față, makeup artist-ul Jessica Smalls și-a dorit o reinterpretare a machiajului modelului Twiggy, care se pare că revine în tendințe. Look-ul final? Sexy și îndrăzneț într-un mod neașteptat! Genele false individuale și culoarea electrică a liner-ului turcoaz sunt cele care fac diferența.

3. Bebe Rexha

Foto: wstale.com

Bebe Rexha a apărut pe covorul roșu nu doar cu o rochie superbă, ci și cu o nouă tunsoare. Machiajul ochilor este intens, iar nuanțele de roz și roșu se îmbină perfect pentru a-i oferi un look romantic, împreună cu genele false și conturarea subtilă a pomeților.

4. Camila Cabello

Foto: instyle.com

Doar pentru că acest makeup este realizat în culori neutre nu înseamnă că look-ul Camilei Cabello este mai puțin interesant. Coafura care ne duce cu gândul la anii 70 și machiajul natural nu fac decât să îi pună în evidență frumusețea naturală. În plus, faptul că makeup artist-ul vedetei a optat pentru acest look a făcut mai ușoară schimbarea ținutelor vedetei (de la cea de covor roșu la cea pentru scenă).

5. Hailee Steinfeld

5 machiaje care ne-au plăcut la Grammy 2018

Foto: Getty / Kevin Mazur

Unul din cele mai relaxate și fresh look-uri a fost cu siguranță cel al actriței Hailee Steinfeld, care a purtat în mod senzual o culoare de fard de ochi mult timp considerată faux pas: albastru. Într-o nuanță delicată și cu accente argintii, fardul a fost aplicat atât pe pleoapa superioară cât și pe cea inferioară, iar tenul bronzat și părul ondulat lejer completează perfect acest look effortless și sexy.

Load More Related Articles
Load More By Sebi Anamaria
Load More In Make-up

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Mai avem nevoie și de iarbă

Rulouri Gazon Iasi Dacă te-ai mutat la casă, unul din motive trebuie să fie faptul că vrei…