Home Movies Mădălina Ghenea, surprinsă pe platourile de filmare ale filmului „House of Gucci”, alături de Lady Gaga și Al Pacino

Mădălina Ghenea, surprinsă pe platourile de filmare ale filmului „House of Gucci”, alături de Lady Gaga și Al Pacino

3 min read

Mădălina Ghenea, frumoasa actriță româncă în vârstă de 33 de ani, a fost surprinsă de paparazzi, alături de Lady Gaga și Al Pacino, pe platourile de filmare ale mult așteptatului film „House of Gucci”, în regia lui Ridley Scott. Fotografiile cu celebra româncă ce și-a început cariera ca model au fost scoase în lumina reflectoarelor de publicația www.gossip.it, iar vestea că face parte din cea mai controversată producție a momentului s-a răspândit într-un timp record.

Sursă foto: Instagram.com/ @officialmadalinaghenea

Frumoasă, atrăgătoare și cu zâmbetul la purtător, Mădălina a optat pentru un costum negru și o jachetă, alături de numeroase accesorii vestimentare, și, în altă ocazie, pentru o fustă lungă, alături de o haină luxoasă realizată din blană naturală de râs și o geantă Chanel, care a adus un plus de valoare look-ului de senzație al celebrei actrițe și care a fost o alegere ideală în completarea acestuia.

„House of Gucci”, în regia lui Ridley Scott, este o producție americană de dramă care ne prezintă povestea Patriziei Reggiani, cea care a complotat la uciderea fostului ei soț, Maurizio Gucci, nepotul renumitului designer de modă Guccio Gucci. În rolurile producției se regăsesc artiști renumiți, precum Lady Gaga care interpretează rolul Patriziei ReggianiAdam Driver îl interpretează pe Maurizio Gucci, Al Pacino va fi Aldo Gucci, unchiul lui Maurizio Gucci, Jared Leto interpretează rolul lui Paolo Gucci, iar frumoasa Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Loren.

Filmul, care va avea lansarea pe Netflix în 2021 pe 24 noiembrie, se bazează pe faptele cărții „The House of Gucci”, scrisă în 2001 de Sara Gay Forden. Autoarea ne împărtășește universul senzațional al uciderii, nebuniei, farmecului și, nu în ultimul rând, al lăcomiei.

Citește în continuare „LibFest, maraton pentru iubitorii de carte – 130 de lansări și dialoguri cu autorii momentului”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…