Home Interviews INTERVIU | DELIA „Cred că secretul este să nu uiți cine ești în momentul respectiv (…)”

INTERVIU | DELIA „Cred că secretul este să nu uiți cine ești în momentul respectiv (…)”

7 min read

Mereu surprinzătoare, cu un stil unic care evoluează constant, Delia rămâne totuși autentică și creativă în alegerile pe care le face în fiecare etapă a vieții și carierei sale. Noi am surprins-o într-un mod inedit într-un cover shoot realizat alături de o echipă de profesioniști dedicați și am pregătit un interviu în exclusivitate din care vă prezentăm astăzi un fragment care oferă o nouă perspectivă asupra alegerilor sale vestimentare.

INTERVIU DELIA
Delia fotografiată de Oltin Dogaru, styling Ovidiu Buta, makeup Andra Manea, hair Sorin Stratulat
Nu duci lipsă de creativitate când vine vorba de alcătuirea ținutelor. Ai îndrăznit atât de mult dintotdeauna sau ți-ai dezvoltat acest simț estetic pe parcurs?

Îmi place să rămân foarte deschisă la tot ce se întâmplă, dar totuși să îmi păstrez autenticitatea. Încerc să combin lucrurile pe care le consider cool sau actuale, deși nu țin cont neapărat de acest aspect. Cred că secretul este să nu uiți cine ești în momentul respectiv și să nu te amesteci în „supa asta mediatică” prea tare, să îți păstrezi mood-ul, felul tău de a fi, de fiecare dată într-un mod creativ.

Îndrăzneala vine pe parcurs, odată cu trecerea timpului, cum consider că este și firesc. La început, porți haine mult mai safe, piese pe care poate le regăsești și în garderoba altora. Pe măsură ce trec anii și te dezvolți în industria muzicală, cumva cred că vine de la sine o siguranță și ieși din zona de safe și mergi către niște încercări interesante. Cred că important este să nu intri în rutină.

Cum ți-ai caracteriza stilul vestimentar? Încerci să creezi în fiecare zi un alt personaj sau regăsim în continuare o parte din Delia în orice ținută, de la cele mai colorate și accesorizate la cele casual și relaxate?

În prezent, stilul meu vestimentar este un soi de relaxare continuă. M-am oprit puțin din ținutele foarte extravagante și încerc pe cât posibil să fiu cât mai comodă și să aleg piese extrem de easy to wear, atât în ținutele de show, cât și în ținutele de zi care uneori seamănă foarte tare. Merg foarte mult pe croiuri supradimensionate pentru că mă simt foarte bine în ele, aproape deloc sexy în ultimii ani. Este și un fel de act de rebeliune într-o perioadă în care totul se bazează în continuare pe provocator, pe in your face. Îmi place să mă acopăr foarte mult.

În ce măsură crezi că sunt semnificative alegerile pe care le face fiecare când vine vorba de haine şi de modul în care se prezintă? Ce spun hainele tale?

Probabil pentru unii este la fel de important cum aleg să se îmbrace cum este ce aleg să mănânce. Pentru alții deloc. Este în funcție de persoană, nu pot generaliza importanța alegerilor vestimentare. Pentru unii sunt zero, pentru alții înseamnă foarte mult. Depinde cine ești, în ce context te afli și cât de mult îți place acest domeniu.

Hainele mele spun că îmi place să fiu liberă, relaxată și neîncorsetată.

Ce părere ai despre cum evoluează designul vestimentar la noi?

Am o părere foarte bună, susțin designerii români. Îmi place să port lucruri făcute aici, la noi, deci au toată susținerea mea. Mi se pare că de multe ori nu suntem mai prejos față de unele branduri de afară care sunt foarte hype acum.

Ai în garderobă creații ale unor designeri români? Care sunt numele care ți-au atras atenția în mod pozitiv?

Da, am în garderobă creații ale unor designeri români: OMRA, Cristina Săvulescu & SEEN Users, Ioana Ciolacu. Multe!

Un must have din garderoba ta pentru acest sezon?

Un sacou supradimensionat sau o geacă de piele biker vintage sau o rochie cu imprimeu floral, lărguță, tot vintage.

Citește interviul integral în noul număr Fashion Premium Magazine, disponibil în toată țara în magazinele Inmedio.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…