Home Events Ce spun INNA, Irina Rimes și The Motans despre THE CONCERT drive-in

Ce spun INNA, Irina Rimes și The Motans despre THE CONCERT drive-in

4 min read

Vinerea viitoare începe THE CONCERT drive-in, cel mai mare concert drive-in din România. Artiștii își așteaptă fanii la Romexpo, pentru trei seri memorabile. Pe lângă show-urile pe care artiștii le pregătesc în detaliu pentru această mult așteptată revedere, publicul va avea parte de o experiență unică și de foarte multe surprize. Parcarea principală de la Romexpo se va transforma într-un loc în care visurile se îndeplinesc și magia prinde contur, iar muzica va fi cea care va da strălucire acestui eveniment unic.

THE CONCERT drive-in

După câteva luni în care au stat departe de fani, artiștii sunt nerăbdători să urce pe scenă, sunt plini de energie și entuziasm și sunt gata să-și salute publicul, live.

INNA, Irina Rimes și The Motans vor face scena să vibreze cu muzica lor pe 20 iunie și promit show-uri pe care fanii nu le vor uita prea curând.

„Mi-a fost foarte dor să fiu pe scenă, așa că ne vedem pe 20 iunie cu super multă energie și muzică bună, la THE CONCERT drive-in, la Romexpo”, a spus INNA.

„Dacă există ceva de care mi-a fost dor în perioada izolării sunt concertele. În sfârșit, am marea plăcere să-mi invit publicul la un concert inedit, care promite sa ne aducă înapoi energia de care aveam nevoie atât noi, cât și voi. Pregătim mare rockăreală și sper să rămână un concert de referință, mai ales că pentru noi e și primul de acest fel”, a declarat Irina Rimes.

„Suntem nerăbdători să ieșim pe scenă și curioși să experimentăm un concert drive-in alături de fanii noștri. 20.06.2020, Romexpo, save the date!”, a spus The Motans.

Ia-ți familia și prietenii și vino la THE CONCERT drive-in, pe 19, 20 și 21 iunie, la Romexpo. Mai sunt foarte puține bilete, iar atmosfera se anunță extraordinară, în cadrul unui eveniment special. Accesul în parcarea principală de la Romexpo se va face în fiecare dintre cele trei seri începând cu ora 19:00.

Biletele pot fi cumpărate de aici.

Citește în continuare Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams și Roxen sunt pregătiți pentru THE CONCERT drive-in!

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…