Home Fashion Accessories Încălțăminte atrăgătoare și confortabilă – Giuseppe Zanotti for Rita Ora

Încălțăminte atrăgătoare și confortabilă – Giuseppe Zanotti for Rita Ora

4 min read

Colecția capsulă Giuseppe for Rita Ora, colaborare între cunoscutul designer italian de încălțăminte de lux Giuseppe Zanotti și artista britanică, a fost lansată pe 24 ianuarie la Saks Fifth Avenue în Beverly Hills. Reprezintă dragostea comună pentru bijuterii și muzică a celor doi, cu accentul pe lanțul cubanez, element care se regăsește într-o formă sau alta pe fiecare piesă a colecției.

giuseppe zanotti rita ora

„Am vrut să creez o colecție care să reprezinte cele trei stiluri diferite ale Ritei: glamour, fără efort și cool”, a precizat Giuseppe Zanotti într-un comunicat de presă.

Colecția include cizme de tip „Elinor” din piele întoarsă, de culoare roșie sau negru clasic, decupate, sandale „Bonnie” cu vinil transparent, sandale din piele „Cathy”, cele trei modele având toate tocul din lanțul – element definitoriu al colecției și o pereche de încălțăminte fără toc „Bowie”, accesorizată la rândul ei cu un lanț din metal auriu.

Lanțul este simbol al puterii și echilibrează elementele mai delicate ale pantofilor și creează armonie. „Unul dintre stilurile mele preferate de bijuterii este lanțul cubanez, care, de asemenea, se întâmplă să fie un element cheie în brandul lui Giuseppe, așa că a fost logic să îl includem în colaborarea noastră”, a declarat Rita Ora. „Este o oglindă a colecției mele personale de bijuterii”.

„Lanțurile sunt, de asemenea, un accesoriu atemporal, iar în special pentru primăvară și vară vor merge perfect.”

Prima dată când a purtat tocuri: „Pantofii mamei mele când aveam șase ani”, la care Zanotti a replicat: „La fel și eu”. Artista de 28 de ani a adăugat că mama ei a i-a inspirat dragostea pentru modă și glamour.

Ca urmare a colaborării lor strânse, Zanotti a declarat că a reușit să lucreze așa cum o făcea pe vremuri, ceea ce înseamnă că a făcut creațiile inițiale manual. „Obișnuiam să cumpăr pantofi din târguri, îi tăiam și apoi lipeam cu scotch diferite elemente. Este frumos după 20 de ani să mă întorc în trecut pentru a lucra într-un mod foarte artizanal. Pictam pantofii și cream linii noi cu foarfecele”, a adăugat el în timpul unui interviu.

Află în continuare cum să incluzi culorile neon ale anului în ținute conform tendințelor.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Mihai Grama, designer român de interior și de produse actuale cu influențe etnice

Mihai Grama este un designer extrem de talentat care este responsabil de amenajarea unor s…