Home Events În culise cu fondatorii Image Skincare și Hush&Hush

În culise cu fondatorii Image Skincare și Hush&Hush

3 min read

Fii „Skinspired” și întâlnește-i online pe pionierii îngrijirii clinice clean! Ai ocazia să descoperi valorile și ideile pe care s-au construit brandurile pe care le cunoști și le îndrăgești. Fondatorii Image Skincare și Hush&Hush te invită la seminarul online din 23 iunie.

Image Skincare

Age Later

Totul începe și se termină cu această expresie. Motivele pentru care ne dorim să amânăm semnele înaintării în vârstă depind de cine suntem și de modul în care ne trăim viața. Dar cu toții ne dorim asta la un moment dat și avem cel puțin un lucru în comun: vrem să o facem în mod corect și eficient.

Demersul acesta începe cu știința. Începe cu ingrediente curate și transparente, ce sunt fundamentate de studii clinice. Iar rezultatul? Mintea și corpul nostru sunt aliniate.

Fă cunoștință cu fondatorii, mințile și sufletele din spatele Image Skincare și Hush & Hush: Janna și Dr. Marc Ronert

Profită de această ocazie pentru a le auzi poveștile de succes și pune-le întrebări pentru a învăța cum să amâni semnele înaintării în vârstă (age later) și cum să îți schimbi viața concentrându-te pe doar patru aspecte: piele, exerciții fizice, dietă și minte.

Când?

23 Iunie 2021, ora 18:00

Cum?

Pentru a participa la seminar este necesar să te înregistrezi în prealabil, accesând linkul https://cutt.ly/envuNhi. Locurile sunt limitate.

Trimite o întrebare!

Oricine se alătură seminarului online și trimite o întrebare pentru Dr. Marc și Janna Ronert va avea șansa de a câștiga un pachet cadou.

Detalii organizatorice

Durata: 60 min

Limba: engleză

Facebook Event Link

Citește în continuare Lansarea noului număr Fashion Premium Magazine. „Fashion and Sustainability Lunch” powered by Image Skincare.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…