Home Events Lansarea noului număr Fashion Premium Magazine. „Fashion and Sustainability Lunch” powered by Image Skincare

Lansarea noului număr Fashion Premium Magazine. „Fashion and Sustainability Lunch” powered by Image Skincare

5 min read

Sâmbătă, 5 iunie 2021, a avut loc evenimentul de lansare a noului număr Fashion Premium Magazine. Ediția de vară din acest an a fost sărbătorită cu stil și responsabilitate, într-un cadru relaxat, la Time Out Iași, în compania unor oameni care au în comun pasiunea pentru modă și sustenabilitate.

Consumul nesăbuit de materii prime este out, iar scopul este o industrie a modei responsabilă și chiar mai creativă. Acestea au fost punctele de plecare ale evenimentului de lansare a noului număr Fashion Premium Magazine, care continuă promovarea designerilor români și a creativității autohtone cu fiecare ediție.

Ne-am bucurat să regăsim o capitală a Moldovei însuflețită de festivaluri, prezentări de modă și expoziții, cu prilejul revenirii la Iași, după un deceniu de la ultima sa ediție, a celui mai cunoscut și longeviv eveniment dedicat industriei modei românești, Romanian Fashion Week.

Alături de noi la evenimentul „Fashion and Sustainability Lunch” au fost prezenți Ovidiu Buta, Gianina Corondan, Tudor Halațiu, Andreea Cristea (stilletoshades), Codrina Apostol, Noemi Meilman, Ioana Grama, Mimi (mimimp), Lorena Visan (lorevsn), The Storyalist, Ovidiu Mureșanu, Dr. Emanuel Anti, Alina Marica (Maressia), Mădălina Grigore și alți creativi din industrie cărora am avut plăcerea să le dezvăluim ediția de vară a revistei.

Fotografiile surprinse de Vladimir Dumbravă și filmările realizate de Marius Tudose ne-au ajutat să captăm momentele speciale și zâmbetele întreținute de Gianina Corondan, care a luat interviuri invitaților, cu umorul și buna dispoziție ce îi sunt caracteristice.

Prieteni și parteneri ai revistei, cărora le mulțumim pentru că ne susțin valorile și au contribuit la organizarea evenimentului, au fost Image Skincare, Aroma, Balmain, Yves Rocher, Merci, Liliac, Vitamin Aqua, Emoții florale și Time Out Iași.

Din sumarul Fashion Premium Magazine, nr. 11, vară 2021:

  • Cover story – Interviu Smiley
  • Noile tendințe în viziunea designerilor români – Colecții primăvară-vară 2021
  • Valori, identitate, diversitate – Poveștile a cinci designeri români, într-un dialog despre motivație, creativitate, aspecte etice și decizii responsabile care susțin valorile personale și pe cele transmise brandului.
  • Sustenabilitatea și stilul timeless – Un editorial realizat de designerul Silvia Șerban despre piesele și stilurile vestimentare prezente în afara tendințelor în acest domeniu al tranziției constante.
  • Emotion in motion – Interviuri cu șase artiști români care își dezvăluie poveștile din domeniul mereu captivant al creației.
  • Branduri sustenabile pentru confortul celor mici – 11 branduri românești care produc în mod sustenabil și creativ produse pentru copii și bebeluși.
  • There is no Planet B! – Editorial realizat de Anamaria Hâncu despre gesturile simple pe care le putem integra în rutină pentru un comportament responsabil față de mediu, de natură și de viața noastră, a tuturor.

Nu ne rămâne decât să vă invităm să descoperiți toate interviurile și editorialele din noul număr Fashion Premium Magazine, disponibil acum în toată țara, în rețeaua Inmedio.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…