Home Fashion Genți colorate – Un trend pe care trebuie să îl încerci

Genți colorate – Un trend pe care trebuie să îl încerci

4 min read

genți colorate

Subiectul genți colorate este unul regăsit pe buzele tuturor pasionatelor de modă. Acest fenoment de “colorizare” a accesoriilor a luat amploare de câteva sezoane pentru a elimina monotonia din ținutele noastre. Designerii de la numeroase case de modă au introdus în colecțiile lor numeroase genți în tot felul de culori. O geantă neagră este evident un clasic de nelipsit din garderobă, dar avem nevoie și de piese mai puțin comune, prin care să ne exprimăm stilul și să adăugăm o pată de culoare oricărei ținute. Iată câteva sugestii de piese extrem de actuale și versatile pe care le poți purta în sezonul cald.

genți colorate
Sursă foto Pinterest

Galben electric

O geantă galbenă poate părea greu de asortat, astfel nefiind o piesă dorită de multe femei. Acum este timpul să îndrăznești și să achiziționezi o geantă galbenă pentru că nu vei fi dezamăgită de investiție. O poți asorta cu rochii vaporoase de măatase ori voal în nunațte de albastru marin ori cu un costum alb. De asemenea și într-un mix cu piese din in în nuanțe de rosu. Aici totul stă în imaginația ta și în culorile pe care ești dispusă să le încerci.

genți colorate
Sursă foto Pinterest

Liliachiu

O nunață extrem de frumoasă, emană feminitate și este plină de eleganță. Dacă vorbim despre genți colorate, o geantă liliachie este un must. Mixată cu o rochie sau o fustă din pânză topită te duce în estetica din Provence. Pentru un stil casual optează pentru jeans clasici și pantofi Oxford.

 

 

genți colorate
Sursă foto Pinterest

Smarald

O astfel de geantă în nuanța smarald are un aer retro, dar în același timp este și actuală. Se readuc elemente ale anilor 50 și 60 în modă, această piesă fiind exemplul perfect. Poate fi purtată elegant alături de o rochie din catifea sau într-o ținută de zi din materiale fluide pentru un confort mai mare. Arată cel mai bine îmbinată cu negru și roșu, dar poate fi mixată și cu galben pentru un plus de luminozitare în ținută.

genți colorate
Sursă foto Pinterest

Roz

Rozul este o culoafre puternică, efervescentă și plină de viață. Aduce ținutelor un aer proaspăt și le face să fie bine definite. Este opțiunea perfectă pentru zilele calde. Într-o combinație cu o rochie în nuanțe nude dacă vrei ca geanta să fie vedeta sau asortată cu alte culori puternice precum albastru ori galben.

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…