Home Fashion Cum să asortezi încălțămintea roșie

Cum să asortezi încălțămintea roșie

6 min read

încălțămintea roșie

Încălțămintea roșie este un mare trend al acestui sezon. Culoarea aprinsă atrage cu siguranță multe priviri și lumea modei a vrut să accentueze liberatea stilistică pe care o oferă o culoare puternică. Impedimentul apare atunci când vrei să asortezi aceste încălțări deoarece de multe ori apare teama de a nu cădea în penibil și a pune prea multe culori. Această tendință a fost setată cu gândul de a fi purtată de orice femeie încrezătoare, nu doar de modelele de pe podiumuri, așa că este cazul să-ți achiziționezi și tu o pereche dacă nu ai una deja în garderobă. Variantele de mixat și remixat sunt destul de extinse, astfel orice stil ai avea cu siguranță poți integra o pereche de încălțări roșii în outfiturile tale.

încălțămintea roșie
Sursă foto Pinterest

Go Bold…

Prin bold vreau să spun, mai mult roșu. Da, pare riscantă această alegere, dar te asigur că nu vei greși. Două puncte de interes de aceeași culoare echilbrează o ținută. Fie că alegi o fustă, o rochie sau un top, încălțările se vor integra perfect în peisaj și vor da continuitate întregii ținute.

Tot acest roșu terbuie îmblânzit cu o non-culoare sau cu ceva neutru precum nuanțele de bej. De asemenea, machiajul trebuie păstrat natural pentru a nu încărca lookul. Este vorba de păstrarea unui anumit echilibru stilistic pentru a nu cădea în extreme.

 

 

 

 

 

 

 

încălțămintea roșie
Sursă foto Pinterest

Or Go White!

Albul este printre alegerile preferate de mulți în timpul sezonului cald. Dacă te numeri printre adepții albului, acum poți să-ți structurezi ținutele with a twist. Cu o pereche de sandale roșii ori cu papuci din satin.

Într-o astfel de ținută este clar că punctul de interes va fi încălțămintea roșie, deci o poți lăsa exact așa sau poți îmblânzi puțin mixul prin accesorizare. O geantă cu accente de roz sau albastru se asortează de minune în această combinație. De asemenea poți opta pentru o pereche de ochelari de soare supradimensionați, dacă vrei să atragi atenția asupra feței.

 

 

 

 

 

 

 

încălțămintea roșie
Sursă foto Pinterest

Try Denim

Pantofii roșii asortați cu denim sunt alegerea preferată a franțuzoaicelor. Asta pentru că adoră confortul jeanșilor dar este nevoie de puțin rafinament în orice ținută. O pereche de pantofi roșii din piele întoarsă cu toc jos este un must în orice garderobă. Stilul pantalonului depinde de preferințele tale. Anul acesta se poartă modele retro, cu croieli drepte ori ceva mai ample în partea de jos.

Într-un astfel de outfit, partea de sus trebuie și ea gândită cu grijă. Alege un tricou de jerseu pentru un look relaxat. Cămașa albă de poplin este potrivită pentru un outfit casual dar ceva mai formal. Pentru serile de vară, adaugă un blazer negru și o pereche de cercei prețioși și deja ai două ținute cu aceeași bază. Astfel, încălțămintea roșie poate fi mai mult decât utilă în mai multe situații.

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…