Home Beauty News Colecția de primăvară – vară Levi’s aduce în atenție nuanțele pastelate și stilul monocromatic

Colecția de primăvară – vară Levi’s aduce în atenție nuanțele pastelate și stilul monocromatic

4 min read

Pentru sezonul de primăvară -vară, LEVI’S a pregătit o gamă de blugi dominată de culori pastelate, în ton cu natura tot mai înfloritoare. Vedeta acestei colecții este mult îndrăgitul skinny jeans, care se asortează cu orice stil și personalitate.

S-a tot discutat în ultima vreme despre dispariția trend-ului skinny jeans, dar rămâne neschimbat faptul că acest item este nelipsit din garderoba unei femei. Așa că energia investită în căutarea perechii de skinny jeans perfecte rămâne și ea aceeași. Cu Levi’s 501 Skinny, 711 Skinny, 721 High Rise Skinny, 710 Super Skinny și Mile High Super Skinny, LEVI’S încearcă să acopere toate cerințele în materie de skinny jeans.

Sinonimă cu stilul si confortul, gama de skinny jeans Levi’s  îți pune corpul în valoare, iar ultimile detalii adăugate în acest sezon oferă autenticitate ținutelor din denim. Fie că optezi pentru denim-ul dublu al modelului 721 High-Rise Skinny și o geacă din denim sau că îți asortezi perechea de 501 Skinny cu o geacă neagră din piele sau cu noul model de Trucker Jacket și cu încălțări cu toc, în acest sezon, la baza ținutelor tale personalizate, stă gama noastră de Skinny jeans.

Atunci când vorbim de paleta de culori, preferatele sezonului sunt nuanțele deschise de verde, roz pal și albastru cool ce dau un aer fresh tricourilor și  articolelor tale din denim preferate. Toate acestea sunt făcute să fie purtate împreună, de dragul ținutelor monocromatice, deci poți să îți alegi nuanța preferată și să o porți din cap până în picioare.

Colecția de primăvară-vară poate fi găsită în magazinele Levi’s din țară și vine ca o avanpremieră a outfit-urilor de festival.

Despre Levi’s

Brand-ul Levi’s exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi’s, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …