Home Fashion Dries Van Noten primăvară-vară 2021. Art that moves

Dries Van Noten primăvară-vară 2021. Art that moves

2 min read

O parte din întrebările pe care designerul belgian și le-a pus în timpul realizării colecției Dries Van Noten primăvară-vară 2021 au fost ce domenii vor fi importante în viitor și dacă vom mai putea vorbi de modă. Un lucru a devenit repede clar, și anume că noua colecție trebuia să fie destul de simplă, dar nu plictisitoare – cu un aer fresh și optimist.

„Știi cât de mult îmi plăceau prezentările de modă? Întreaga colecție era construită în jurul prezentării pe podium. Dar de data aceasta, m-am gândit la haine ca pentru o ședință foto.”

Cum să găsești oportunități de dezvoltare acceptând limitările? Pentru prezentarea colecției Dries Van Noten primăvară-vară 2021 echipa creativă a brandului a luat în considerare sursele de lumină, culoarea, dorind să transmită mesajul individualității în detrimentul uniformității și găsirea frumuseții în lucrurile mărunte.

„Am vrut să lucrăm în jurul frumuseții care evocă energie – nu una care te face să visezi sau să te gândești la evenimente din trecut, făcându-te nostalgic”, spune designerul. „Scopul este să te direcționeze spre viitor, să ofere energie.”

Foto: Viviane Sassen

Citește în continuare Colecția Dior primăvară-vară 2021.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…