Home Arts COS lansează NEW PERSPECTIVES. Campania de toamnă-iarnă 2020, fotografiată de Jack Davison

COS lansează NEW PERSPECTIVES. Campania de toamnă-iarnă 2020, fotografiată de Jack Davison

22 min read

COS lansează cea mai recentă campanie, New Perspectives, ce prezintă colecția de toamnă iarnă 2020 fotografiată de renumitul fotograf Jack Davison și stilizată de Clare Richardson. Campania îi are în spotlight pe membrii cheie ai comunității creative și celebrează ceea ce ei reprezintă.

De la stilistul vizionar Ibrahim Kamara, la modelele Lara Stone și Sora Choi, poeta Greta Bellamacina și artista Rhea Dillon, până la dansatorul de balet Isaac Hernández – campania prezintă un mix divers de cincisprezece persoane creative surprinse într-o serie de portrete în stilul iconic al lui Davison. Uniți prin valorile și ideile lor puternice, distribuția reflectă apetitul COS pentru cultura contemporană și viziunea pentru un viitor mai bun.

Colecția COS Toamnă Iarnă 2020 îmbină proprietățile inovatoare cu tehnicile tradiționale pentru a forma piese clasice redefinite, dedicate stilului atemporal și longevității. Look-urile cheie sunt prezentate în campanie, culorile neutre, cremul, bejul și tonurile de gri care construiesc fundamentul sezonului, contrastează cu albastru electric, primulă decolorată și verde pin.

Odată cu acest proiect, revista COS se va relansa într-un format digital, reflectând tema campaniei New Perspectives în primul său număr lunar. Aceasta va acoperi o gamă largă de subiecte legate de oameni, locuri și lucruri interesante.

Campania COS New Perspectives Toamnă Iarnă 2020 poate fi vizualizată aici.

DESPRE COS

Inspirat de artă și cultură contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul durabil, cu fiecare piesă făcută să reziste dincolo de sezon. COS creează un design modern, funcțional pentru femei, bărbați și copii și a sprijinit arta încă de la lansarea brandului prin colaborări cu artiști, galerii și studiouri de creație consacrate și emergente.

DESPRE FOTOGRAFUL CAMPANIEI, JACK DAVISON

Jack Davison (n. 1990) este un fotograf din Londra. A studiat literatura engleză la Warwick University, dar a petrecut cea mai mare parte a timpului experimentând fotografia. De la vârsta de paisprezece ani i-a fotografiat continuu pe cei din jurul său. Lucrează pentru numeroase publicații, printre care New York Times Magazine, M Le Monde, Luncheon, Double și British Vogue. Prima sa monografie Fotografii, a fost publicată în 2019 de editura Loose Joints. A lansat anul acesta a doua sa carte Song Flowers în colaborare cu Loose Joints și casa de modă Marni.

DESPRE PERSONAJELE CAMPANIEI

Diversity Activist AMANDA PARKER

În calitate de fondator al Inc Arts, Amanda Parker este o activistă care promovează schimbarea în lumea artelor, prin lobby la liderii guvernamentali și ai artelor pentru o diversitate sporită în teatru, operă, dans, muzee și arte vizuale. Și-a început cariera în jurnalism TV și în realizarea de programe, unde a ajutat la înființarea 1xtra BBC Radio. Parker a continuat să conducă prima investigație a industriei TV cu privire la diversitatea de gen în televiziune, ceea ce a dus la o schimbare la nivel de sector în practicile de angajare. De asemenea, este redactor pentru Festivalul de film de scurtmetraj de la Londra și acum și-a îndreptat activismul spre a fi o susținătoare a stilului și a frumuseții fără vârstă.

Scriitorul și curatorul EKOW ESHUN

Ekow Eshun este scriitor și curator. Este președinte al celui de-al patrulea program de comisie de artă publică din Marea Britanie, dar și fostul director al ICA, Londra. Este autorul Africa State of Mind: Contemporary Photography Reimagines a Continent and Gold Black of the Sun, care a fost nominalizat la premiul Orwell. Eshun a fost publicat în New York Times și GQ Style. Este fost redactor șef al revistei Arena și fost redactor al revistei Face. El a fost nominalizat de către Evening Standard drept una dintre cele mai influente 1000 de persoane din Londra.

Poet, actor și cineast GRETA BELLAMACINA

Greta Bellamacina este poetă, actriță și regizor britanic. S-a născut la Londra și a studiat la RADA înainte de a merge la BA (în engleză la King’s College London). A lansat primul sau documentar The Safe House: A Decline of Ideas în Marea Britanie în mai 2016. Greta a scris, regizat și jucat rolul principal în lungmetrajul ei de debut: Hurt by Paradise. În prezent, ea urmează să joace rolul principal în noul film al lui Jamie Adams, Venice at Dawn. Greta a fost nominalizată ca cea mai tânără poetă laureată din Londra în 2014 și de atunci poezia ei a continuat să fie apreciată la nivel internațional.

Stilist IBRAHIM KAMARA

Cunoscut pentru munca sa radical inovatoare, Ibrahim Kamara a fost descris ca una dintre cele mai interesante voci creative ale unei generații. Punctul său de vedere distinct este îndrăzneț și stilul pe care îl expune aduce aspecte cu totul neașteptate. Străbătând echilibrul perfect look-uri curatoriate și direcția artistică îndrăzneață, Kamara își ridică munca la nivel de artă. Deși s-a născut în Sierra Leone, Kamara și-a petrecut copilăria în Gambia. La 16 ani, s-a mutat în Londra, unde a studiat mai târziu la Central Saint Martins. În 2018, Kamara a fost numit Fashion Editor la Large pentru revista i-D, iar activitatea sa editorială a fost prezentată în mai multe publicații.

Lead Principal Ballet Dancer ISAAC HERNANDEZ

Isaac a câștigat prestigiosul Premiu Benois de la Danse 2018 la categoria Cel mai bun dansator masculin, acordat la Teatrul Bolshoi din Moscova. A ocupat poziții de artist invitat la Baletul Operei din Paris, la Baletul Mariinsky (Rusia), la Baletul Operei din Roma și la Teatro Colon (Argentina). Înainte de a intra în Baletul Național Englez în calitate de dansator principal în 2015, a făcut parte din Teatrul de Balet Amercian, Ballet San Francisco și Dutch National Ballet. În total, el este câștigătorul a treisprezece medalii de aur și trei mari premii la cele mai prestigioase competiții din întreaga lume.

Jucător de tenis JACK DRAPER

Jack Draper este o vedetă în ascensiune în turneul ATP, iar la doar 18 ani, este viitorul tenisului britanic. Are o personalitate fermecătoare (dar obraznică), cu aspect redutabil și este înclinat pentru un succes imens atât pe teren cât și în afara terenului. A fost finalist la Junior Wimbledon în 2018, și de atunci a obținut 5 titluri ITF. Iubește muzica și este un mare fan al trupei Oasis.

Modelul Jonas Glöer

Jonas Glöer este un model german. S-a născut și a crescut la Hamburg și a început să facă modelling la 18 ani în 2013. Locuiește în Londra.

Muzicianul KAYA WILKINS

Născută în New Jersey, Kaya Wilkins a crescut într-o peninsulă din afara Oslo, Norvegia, unde a învățat să cânte la chitară împreună cu frații ei, membrii ai unui grup local de black metal. Stilul muzical inovativ și inovator al Kayei s-a dezvoltat în timpul iernilor aprigi din Norvegia și, în propriile sale cuvinte, compozițiile ei există ca și cântece tematice pentru orice este opusul autodistrugerii. Ultimele sale lansări includ un album de debut cu un cover cunoscut a lui Cher Believe. În 2017, Kaya s-a evidențiat ca un talent înnăscut în cadrul industriei cinematografice cu spectacolul său de debut thrillerul supranatural Thelma al lui Joachim Trier.

Model LARA STONE

Supermodelul Lara Stone s-a născut și a crescut în orașul olandez Mierlo, situat în sudul Olandei. De-a lungul carierei sale de model, a lucrat cu cei mai buni din industria modei. Fotografi, printre care Steven Meisel, Mert & Marcus, Inez & Vinoodh, David Sims, Craig McDean și Mario Sorrenti, au fotografiat-o pe Lara pentru coperți de reviste prestigioase din SUA, Franța, Italia, Japonia precum British Vogue, W, i-D și multe altele. Lara este, de asemenea, o preazentă proeminentă pe podiumurile lumii, defilând pentru mărci de lux de renume internațional.

Modelul MARTE MEI VAN HAASTER

Marte Mei van Haaster este un model și jumătatea duo-ului de artă Max / Mei, format împreună cu Max Daalhuizen. La baza activității lor există un mare interes pentru trecerea de la natură la cultură, creată artificial

pentru o creștere naturală, controlat ce da impresia de pură coincidență a întâmplării faptelor. Creând circumstanțe în care opera evoluează sau se transformă în timp, prin interacțiunea audienței, a proceselor naturale sau a altor forme de creștere și degradare. Ei călătoresc departe și aproape pentru a face lucrări bazate pe locație influențate de tematica și oportunitățile locale ale destinației. Crearea de spații temporare că intervenții în spațiul public sau comun.

Artist RHEA DILLON

Rhea Dillon este o artistă, scriitoare și poetă cu sediul în Londra. Folosind videoul, instalațiile, fotografia, pictura și olfacția, ea examinează și rezumă intriga ei din Regulile reprezentării ca un dispozitiv de a submina cultura occidentală contemporană. Ea este interesată în special de sintagma afrofuturism uman, ca practică de a aduce perspective umane și de egalitate cu privire la modul în care vizualizăm corpurile întunecate. Lucrarea ei a fost prezentată la Somerset House și The British Film Institute, Londra, Red Hook, New York și Arhiva Sanam din Accra, Ghana. Este conferențiar la Central St. Martins, Londra.

Artist SANG WOO KIM

Sang Woo Kim este un artist britanic-coreean care a studiat la Central Saint Martins în 2012 și a continuat apoi să studieze Arte Plastice la Goldsmiths University. Crescut în Londra cu părinți tradiționali coreeni, el explorează și se confruntă cu factorii culturali de alienare care l-au afectat de la o vârstă fragedă. Sang privește un subiect mult discutat și relevant: identitatea, în special a imigranților de primă generație și lupta lor cu dualitatea culturală. El conștientizează acest conflict și îl exprimă poetic cu un sentiment de ironie și umor. Sang Woo Kim și-a prezentat prima sa expoziție solo If you see me now you don’t în ianuarie 2017.

Artist și poet SHAQUILLE AARON KEITH

Cunoscut și sub numele de Shaq, britanicul Trinidadian Poet, Illustrator și multidisciplinat Fine Artist își folosește arta și poezia că platformă pentru a crea o comunitate sigură pentru a discuta subiecte sensibile precum sănătatea mentală și rasa. Alături de incredibilele sale talente creative, Shaq a lucrat cu multe mărci de modă de lux. Shaq își prezintă demersul său unic în materie de modă și artă în seria hit PAQ, care acoperă moda și îmbrăcămintea stradală pentru bărbați. Împreună cu colegii săi Danny, Elias și Dexter, în fiecare episod aceștia trebuie să își propună câte o nouă provocare cum ar fi sportul în haine sport scumpe sau căutarea magazinelor de caritate pentru a găsi o ținută în maxim două ore cu un buget minuscul.

Artist SHARON ALEXIE

Sharon Alexie are 19 ani și este din Reims, Franța. Familia ei este din Camerun. În timp ce își explora creativitatea digitală, a devenit interesată de mișcarea drepturilor civile din America și de toată muzica, arta și literatura care au rezultat din aceasta. Și-a folosit platforma digitală pentru a împărtăși ceea ce a învățat despre experiențele pe tema rasei și a diversității. Inspirată de tot ce a învățat, a decis, de asemenea, să ducă totul la un alt nivel experimentând cu vopsea în ulei. Sharon lucrează la un program care să ajute la schimbarea Franței și să ajute tinerii care sunt încă nedreptățiți sistematic.

Model SORA CHOI

Sora a parcurs nenumărate podiumuri și a obținut cea mai impresionantă listă de lucrări editoriale, fiind fotografiată pentru revista Vogue America, Korea, Italia, China și i-D, fiind prezentă în multe campanii pentru branduri de modă de lux. Lumea Sorei este ocupată de lucrurile care îi plac cel mai mult – moda, prietenii și soțul ei. Înainte de modeling, era doar o fată „normală” care mergea la școală, nu se gândise la modelling. Este un fan al benzilor desenate, jocuri RPG cu grafică cool, anime și manga.Citește în continuare Colaborarea doublet x beta post inspirată de cutiile de transport din carton.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…