Home LifeStyle Irina Rimes, angajat sub acoperire! Artista și-a surprins fanii livrând personal noul său album

Irina Rimes, angajat sub acoperire! Artista și-a surprins fanii livrând personal noul său album

6 min read

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. Un artist complet, ea știe cât de importantă este interacțiunea cu fanii și nu ratează niciun astfel de moment.

Irina Rimes album

Așadar, după ce a livrat în urmă cu două săptămâni câteva dintre albume sale ascultătorilor săi, Irina Rimes a petrecut recent o zi întreagă în unele dintre magazinele în care se comercializează albumul #PASTILA și și-a surprins fanii: chiar ea a fost persoana de după tejghea.

„În urmă cu două săptămâni am fost curier și mi-a plăcut. De data asta am vrut să văd cum e să stau la tejghea și să trec albumul #Pastila pe la casa de marcat. Desigur, n-am putut să mă opresc aici. Aș vrea să vă povestesc despre cum a fost, dar o fac degeaba, mai bine vă uitați peste acest material. Dar cred că încep să fac vlogging”, a spus Irina Rimes.

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră, care conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și NANE. Albumul „Pastila” are o însemnătate aparte pentru Irina: reprezintă o nouă etapă în cariera sa și, totodată, o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica.

Irina Rimes a dus relația cu fanii ei la un alt nivel. În ciuda pandemiei, artista i-a vizitat acasă pe unii dintre ei și le-a făcut un cadou uriaș.

Primii fani care au cumpărat albumul „Pastila”, lansat recent de Irina Rimes, au avut parte de o mare surpriză: s-au trezit cu artista la ușă. Irina Rimes a decis să le livreze personal CD-urile comandate. Cinci la număr au fost norocoșii care au avut privilegiul să primească din mâinile Irinei albumele cumpărate online.

„Când l-am luat, trecuseră 20 de minute de când postasei și am zis Nu se poate să fiu printre primii 5”, i-a spus o admiratoare, emoționată peste măsură că la ușa ei e Irina Rimes.

„Irina Rimes mi-a plăcut dintotdeauna, dar în momentul în care am trăit, efectiv, muzica ta și plângeam pe fiecare vers… Doamne, nici nu pot să mai vorbesc… a devenit o parte din mine”, mai spus tânăra, cu lacrimi în ochi.

„Am făcut și un drum până la Constanța și înapoi, ultimul album a fost livrat la 24:00, am ajuns acasă la 4 dimineața, dar a meritat din plin. Experiența în sine mi-a adus aminte de începuturi și m-a motivat să muncesc și mai mult. Pentru toți oamenii care mă iubesc, pentru toți oamenii pe care îi iubesc, pentru muzica mea și pentru drumul meu, vă sunt foarte recunoscătoare”, a dezvăluit artista.

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră. Pastila conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Bagă, Copilul pierdut, Mică și slabă, Perfectul Imperfect, Perna ta, Singuri, Somn ușor, Tic Tac, Treci la nu și Vin și pastile sunt melodiile care pot fi ascultate și pe Spotify.

Albumul Pastila are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în cariera sa și, totodată, o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica. Albumul fizic poate fi găsit și pe shop.irinarimes.ro.

Citește în continuare The Motans lansează albumul „My Rhythm & Soul”, o colecție de 12 piese de suflet.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

911 lansează primul lui single în colaborare cu Killa Fonic – „MT.K.”

911 este un nou nume pe scena muzicii trap din România care la doar 17 ani lansează primul…