Home Health & Sports „Coronavirus, pe înțelesul tuturor” – de astăzi, disponibil pe Netflix

„Coronavirus, pe înțelesul tuturor” – de astăzi, disponibil pe Netflix

3 min read

Mini-seria „Coronavirus, explained” („Coronavirus, pe înțelesul tuturor”), care documentează pandemia de coronavirus, eforturile pentru combaterea ei și căile de gestionare a efectelor mentale, are astăzi premiera pe Netflix.

 

Serialul promite să clarifice miturile și să oprească răspândirea dezinformării despre coronavirus. Conform trailerului, primul episod, „Actuala pandemie”, explică ce este o pandemie, de ce coronavirusul, în special, a dus la apariția unei pandemii și cum se termină o pandemie.

Documentarul care trebuia să beneficieze de o perioadă de producție de 10 săptămâni, a fost în cele din urmă realizat în doar două săptămâni și jumătate și mare parte din conținutul său este format din interviuri luate pentru episodul lansat în toamna anului trecut sub denumirea „The next Pandemic” („Următoarea pandemie”), care a prezentat în acel moment în detalii surprinzătoare criza prin care omenirea avea să treacă doar câteva luni mai târziu.

Conținutul editat în contextul actual și cuprinzând noi intervenții oferite de experți în bolile infecțioase și sănătatea publică, inclusiv Bill Gates, poate fi urmărit începând de astăzi pe Netflix.

Întrucât urmează să fie lansate încă două episoade, unul despre dezvoltarea unui potențial vaccin și altul despre cum să facem față măsurilor de izolare fără precedent, lipsa de răspunsuri concrete din primul episod, „Actuala Pandemie”, este o promisiune că mini-seria va continua să aprofundeze în episoadele următoare acest subiect care ne privește pe toți.

Citește în continuare Recomandări de evenimente online | Filme și piese de teatru pe care nu trebuie să le ratezi.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Health & Sports

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…