Home Beauty News Conceptul my Geisha by Denisa Tănase prezent și în acest an la târgul Cosmetics Beauty Hair

Conceptul my Geisha by Denisa Tănase prezent și în acest an la târgul Cosmetics Beauty Hair

3 min read

Veşti bune pentru iubitorii de parfumuri arăbeşti şi produse cosmetice! Conceptul my Geisha by Denisa Tănase revine şi anul acesta la cea de-a XXV-a ediţie a târgului Cosmetics Beauty Hair 2019, în perioada 26-29 septembrie 2019, în Pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

My geisha târg romexpo

Iubitorii de esenţe orientale persistente şi produse coreene de skincare vor putea testa şi cumpăra produsele my Geisha şi Shangpree în perioada 26-29 septembrie 2019, Pavilionul B2, stand 19A.

my Geisha s-a bucurat de un real succes în cadrul evenimentului Cosmetics Beauty Hair de anul trecut, unde a strâns peste 2.000 de oameni în fiecare zi în jurul standului, pentru a încerca şi achiziţiona produsele.

Nici de această dată evenimentul nu se anunţă a fi mai prejos şi promite experienţe parfumate, arome noi, cele mai noi tendinţe internaţionale de produse skincare iar cei care nu ştiu ce produse li se potrivesc, vor fi îndrumaţi de către Denisa Tănase.

În plus, afaceriştii şi viitorii afacerişti ce îşi doresc un business la cheie, pot beneficia de o ofertă specială pentru franciza my Geisha, valabilă doar pe perioadă târgului de săptămâna aceasta.

my Geisha este un concept de parfumerie orientală, care a luat amploare în România încă de la lansare datorită aromelor puternice şi persistente, în mai multe variante de formulă şi prezentare. De asemenea, este singurul loc din România unde se pot achiziţiona produsele coreene Shangpree, cunoscute la nivel mondial.

Citește în continuare interviul cu Denisa Tănase, despre bucuria de a crea și de a purta parfumurile my Geisha.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Blood Network | Donează sânge și mergi la UNTOLD sau Neversea

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an Campania Blood Net…