Home Arts Classix in Focus: prezențe norvegiene la Iași

Classix in Focus: prezențe norvegiene la Iași

2 min read

Classix Festival organizează marți, 18 februarie 2020, ora 11:00, la Palatul Roznovanu (Bvd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 11), evenimentul „Turismul Nordic”, o întâlnire a oamenilor de afaceri din industria ospitalieră. Evenimentul are ca scop consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Norvegia din perspectiva culturii și a turismului, în general.

classix in focus

Classix in Focus: Nordic Tourism reunește reprezentanți ai unor instituții și companii din Norvegia – Ambasada Regatului Norvegiei în România, Camera de Comerț Norvegiano-Română – NOROCC, Academia Norvegiană de Muzică, VisitRomania.no, și România –  Primăria Municipiului Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași, Iași.travel, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul este moderat de Dan Zaharia, fondator Fab Lab Iași.

Classix este un festival de muzică clasică aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 16 – 22 februarie 2020. Manifestarea aduce la Iași peste 20 de artiști internaționali în 7 concerte, 3 dialoguri educaționale dedicate industriilor creative și 2 panel-uri de antreprenoriat. Biletele la concertele festivalului sunt puse în vânzare online.

Classix in Focus reprezintă o secțiune a festivalului prin care organizatorii își propun atingerea unor teme care pun muzica clasică într-o perspectivă interdisciplinară. Departe de a aparține elitelor, viziunea și totodată speranța că muzica inspiră, unește și modelează o comunitate, contribuind semnificativ la viața culturală a unui oraș.

Citește în continuare Participare extraordinară la Classix Festival Iași: artiști premiați la Grammy, un ansamblu de rezidență al Vienei și câștigătoarea Premiului Equinor 2019.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Vanotek lansează single-ul „Bring Us Back” în colaborare cu Joshua Ziggy

Noul single a fost compus de Vanotek și Joshua Ziggy, producător Vanotek, are un sound fre…