Home Arts Cele mai impresionante portrete fotografice din întreaga lume

Cele mai impresionante portrete fotografice din întreaga lume

3 min read

Un fotograf de excepție știe întotdeauna cum să evidențieze adevărata identitate și personalitate a oamenilor prin operele sale fotografice. Așa că am făcut o selecție și îți prezentăm în galeria foto de mai jos cele mai frumoase portrete fotografice realizate de cei mai îndrăgiți fotografi ai momentului.

Sursă foto: SteveMcCurry.com

O simplă fotografie poate transmite numeroase sentimente și trăiri, poate evidenția o personalitate rebelă sau o poveste de viață cu totul impresionantă. Așadar, în lista pe care am alcătuit-o vă puteți bucura din plin de emoția fiecărui portret fotografic realizat de cei mai cunoscuți și iubiți fotografi din întreaga lumea.

1. Eric Laffourgue

Celebru pentru fotografiile sale realizate în Coreea de Nord, Eric Laffourgue este un fotograf francez ce are câte o poveste fascinantă pentru fiecare persoană pe care a fotografiat-o. De la triburile Namibiei până la Yezedis din Kurdistan, lecțiile sale de viață sunt uluitoare, iar fotografiile pe care le realizează înfățișează emoții și trăiri care nu pot fi redate în cuvinte.

Sursă foto: ericlafforgue.com
2. Steve McCurry

Steve McCurry este un fotojurnalist american care, de-a lungul timpului, și-a câștigat notorietatea pentru numeroasele sale fotografii, printre care se numără și portretul fotografic al unei tinere pe nume Sharbat Gula, o femeie de origine afgană de etnie pashtun, care a impresionat prin frumusețea trăsăturilor chipului ei.

Sursă foto: stevemccurry.com
3. Lee Jeffires

Lee Jeffries, un fotograf de origine britanică, este recunoscut pentru colecțiile sale uimitoare de portrete alb-negru. Tânărul fotograf reușește să transmită emoții și povești de viață impresionante prin ochii oamenilor săraci, fără adăpost, cu un suflet mare și o bogăție sufletească incomparabilă.

Sursă foto: leejeffries.500px.com

Citește în continuare TOP 50 cele mai interesante muzee pe care le poți vizita de acasă.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…