Home Fashion Cele mai frumoase ținute purtate de Meghan Markle în 2019

Cele mai frumoase ținute purtate de Meghan Markle în 2019

7 min read

Cu toate că și 2020 a reprezentat un an încărcat pentru Meghan Markle, anul 2019, însă, se dovedește a fi cel care a sosit cu cele mai multe evenimente remarcabile pentru îndrăgita ducesă de Sussex; află că va deveni mamă, și-a lansat propria linie caritabilă de haine office, a călătorit în Africa de Sud și a avut grijă să își îndeplinească toate sarcinile regale de zi cu zi. Mai mult decât atât, Meghan nu a fost nevoită să facă prea multe schimbări drastice în garderobă după sarcină și nu a trebuit să renunțe la ținutele sale elegante.

Sursă foto: www.gettyimages.com

Descoperă în continuare cele mai frumoase ținute purtate în 2019 de Meghan Markle, ducesa de Sussex:

  • 22 octombrie 2019 | La ceremonia de deschidere a companiei „One Young World” de la Royal Albert Hall, la Londra, Meghan a optat pentru o rochie violet, simplă și cu mâneci lungi, pe care a achiziționat-o din retailer-ul Aritzia. În acest caz, potrivit editorilor de la www.marieclaire.com, este una dintre cele mai reușite apariții ale ducesei din punct de vedere vestimentar, rochia scoțându-i în evidență silueta de invidiat.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 15 octombrie 2019 | Prințul Harry, alături de soția sa, Meghan, au participat la gala premiilor WellChild din Londra, unde ducesa a purtat o rochie verde semnată P.A.R.O.S.H., alături de o haină nude drapată pe umeri.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 25 septembrie 2019 | În cadrul vizitei sale la Mothers2Mothers din Africa de Sud, ducesa a mizat pentru o pereche de pantofi creați de Manolo Blahnik care au completat în mod senzațional ținuta neagră de la Everlane.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 23 septembrie 2019 | Meghan Markle a fost surprinsă purtând rochia de la Veronica Beard alături de o pereche de espadrile, atunci când a vizitat Muzeul District Six al Africii de Sud. De asemenea, costumul verde pastel al ducelui nu a dat greș în ceea ce privește combinația cromatică cu rochia ducesei.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 14 iulie 2019 | La premiera din Londra a peliculei „The Lion King”, ducesa a surprins cu o creație vestimentară din colecția designerului Jason Wu. Mânecile lungi și transparente au oferit rochiei un plus de extravaganță, astfel încât Meghan a ieșit din tipare și a reușit să o impresioneze pe Beyoncé cu look-ul său, la lansarea filmului cântăreței.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 8 mai 2019 | Ziua în care familia regală a apărut, în mod oficial, în ipostaza de… trei. Prințul Harry a purtat un costum gri, în timp ce Meghan a ales să poarte o rochie albă creată de Grace Wales Bonner, căreia i-a adăugat și o centură de aceeași culoare. Ținuta rămâne o alegere memorabilă, dat fiind și faptul că a fost pentru prima dată când copilul ducilor de Sussex, Archie, a fost prezentat în mod oficial.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 7 februarie 2019 | Cuplul a participat la premiile Endeavour Fund din Londra, acolo unde Meghan a mizat pentru o cămașă albă de la Givenchy cu o fustă lungă de culoare neagră. Chiar dacă o simplă rochie ar fi scos-o din orice încurcătură pe ducesă, aceasta ne-a dovedit că nu se teme să experimenteze stilurile vestimentare, indiferent de vârstă și momentul vieții.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 16 ianuarie 2019 | Alegerea unor ținute pe cât de stilate, pe atât de confortabile poate fi o provocare pentru femeile însărcinate, dar Meghan a reușit o combinație de invidiat. Rochia de la H&M, care are un preț extrem de accesibil, i-a scos în evidență burta de gravidă și formele corpului, iar haina de la Armani a întregit lookul monocromatic.
Sursă foto: www.gettyimages.com

Citește în continuare În culise cu fondatorii Image Skincare și Hush&Hush.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…