Home Fashion Cele mai frumoase ținute purtate de Meghan Markle în 2019

Cele mai frumoase ținute purtate de Meghan Markle în 2019

7 min read

Cu toate că și 2020 a reprezentat un an încărcat pentru Meghan Markle, anul 2019, însă, se dovedește a fi cel care a sosit cu cele mai multe evenimente remarcabile pentru îndrăgita ducesă de Sussex; află că va deveni mamă, și-a lansat propria linie caritabilă de haine office, a călătorit în Africa de Sud și a avut grijă să își îndeplinească toate sarcinile regale de zi cu zi. Mai mult decât atât, Meghan nu a fost nevoită să facă prea multe schimbări drastice în garderobă după sarcină și nu a trebuit să renunțe la ținutele sale elegante.

Sursă foto: www.gettyimages.com

Descoperă în continuare cele mai frumoase ținute purtate în 2019 de Meghan Markle, ducesa de Sussex:

  • 22 octombrie 2019 | La ceremonia de deschidere a companiei „One Young World” de la Royal Albert Hall, la Londra, Meghan a optat pentru o rochie violet, simplă și cu mâneci lungi, pe care a achiziționat-o din retailer-ul Aritzia. În acest caz, potrivit editorilor de la www.marieclaire.com, este una dintre cele mai reușite apariții ale ducesei din punct de vedere vestimentar, rochia scoțându-i în evidență silueta de invidiat.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 15 octombrie 2019 | Prințul Harry, alături de soția sa, Meghan, au participat la gala premiilor WellChild din Londra, unde ducesa a purtat o rochie verde semnată P.A.R.O.S.H., alături de o haină nude drapată pe umeri.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 25 septembrie 2019 | În cadrul vizitei sale la Mothers2Mothers din Africa de Sud, ducesa a mizat pentru o pereche de pantofi creați de Manolo Blahnik care au completat în mod senzațional ținuta neagră de la Everlane.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 23 septembrie 2019 | Meghan Markle a fost surprinsă purtând rochia de la Veronica Beard alături de o pereche de espadrile, atunci când a vizitat Muzeul District Six al Africii de Sud. De asemenea, costumul verde pastel al ducelui nu a dat greș în ceea ce privește combinația cromatică cu rochia ducesei.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 14 iulie 2019 | La premiera din Londra a peliculei „The Lion King”, ducesa a surprins cu o creație vestimentară din colecția designerului Jason Wu. Mânecile lungi și transparente au oferit rochiei un plus de extravaganță, astfel încât Meghan a ieșit din tipare și a reușit să o impresioneze pe Beyoncé cu look-ul său, la lansarea filmului cântăreței.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 8 mai 2019 | Ziua în care familia regală a apărut, în mod oficial, în ipostaza de… trei. Prințul Harry a purtat un costum gri, în timp ce Meghan a ales să poarte o rochie albă creată de Grace Wales Bonner, căreia i-a adăugat și o centură de aceeași culoare. Ținuta rămâne o alegere memorabilă, dat fiind și faptul că a fost pentru prima dată când copilul ducilor de Sussex, Archie, a fost prezentat în mod oficial.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 7 februarie 2019 | Cuplul a participat la premiile Endeavour Fund din Londra, acolo unde Meghan a mizat pentru o cămașă albă de la Givenchy cu o fustă lungă de culoare neagră. Chiar dacă o simplă rochie ar fi scos-o din orice încurcătură pe ducesă, aceasta ne-a dovedit că nu se teme să experimenteze stilurile vestimentare, indiferent de vârstă și momentul vieții.
Sursă foto: www.gettyimages.com
  • 16 ianuarie 2019 | Alegerea unor ținute pe cât de stilate, pe atât de confortabile poate fi o provocare pentru femeile însărcinate, dar Meghan a reușit o combinație de invidiat. Rochia de la H&M, care are un preț extrem de accesibil, i-a scos în evidență burta de gravidă și formele corpului, iar haina de la Armani a întregit lookul monocromatic.
Sursă foto: www.gettyimages.com

Citește în continuare În culise cu fondatorii Image Skincare și Hush&Hush.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…