Home FPM recomanda Cel mai nou număr al revistei FPM este acum în Inmedio!

Cel mai nou număr al revistei FPM este acum în Inmedio!

7 min read

În numărul de vara al Revistei FPM povestim pe larg cu Irina Rimes, despre dragoste și frumusețe, despre visuri care devin realitate și despre poezia în alb. Pictorialul de senzație, al cărei protagonistă este Irina, spune o poveste imaculată despre reușită în ritm de muzică bună.

Într-o perioadă oarecum incertă, în care mulți dintre noi refuză să vadă această evoluție a designerilor români, considerand că moda românească ar putea fi o mult prea zgomotoasă absență, ne-am gândit că este momentul să luăm atitudine. Și dacă nu o facem acum, când suntem în anul 2018 – anul aniversar al Centenarului Marii Uniri, în care sunt celebrate personalitățile emblematice ale artei și culturii românești, atunci când? – Cristina Anti, redactor sef FPM.

Editorial realizat de Revista FPM -designer Iutta

În acest număr, FPM reunește unii dintre cei mai creativi designeri români, care au ales să ducă mai departe identitatea noastră ca popor și să ne determine să nu pierdem contactul cu rădăcinile. Este încurajator să vezi succesul unor astfel de oameni, să le descoperi poveștile și creațiile originale și pline de noutate. Răsfoim revista și descoperim Iutta, Arian Oianu, Lana Dumitru, Maressia, Ie Clothing, Iiana, Zestrea si povestea celor de la Molecule F.

Tot in paginile acestei ediții și-au făcut loc și o serie de tineri foarte talentați. Aflăm de ce fotograful Dacian Foldi – fondatorul proiectului The Storyalist, modelul Virginia Usiku, artisul plastic Liviu Sandulache, dansatoarea Alla, designerul de produs Andrei Ignea, cantaretul Sebastian Seredinschi și make-up artistul Ioana Cristea sunt cei mai de succes tineri ai noii generații și care sunt poveștile lor de viață.

Inspirate de momentele de sărbătoare specifice românilor, ne-am propus să cinstim frumusețea nativă și să o potențăm în acest număr prin cele mai noi tehnici în materie de machiaj. Un editorial de beuty de care suntem foarte mândre și care te va purta în câteva minute prin toate sezoanele și momentele de sărbătoare, așa cum erau ele odinioară. De la dragobete, mărțișor și florii, până la sânziene, seceriș sau 1 Decembrie. Nu ne-a scăpat nimic și ne-am bucurat să transpunem și să adaptăm această poveste la viață cotidiană de acum, sperăm să vă placă.

Frumusețe sezonieră – La seceriș, editorial realizat de Revista FPM

Mirela Vescan, unul dintre cei mai mari make-up artisti din Romania împreună cu Alexandru Craciun, hairtylist, ne prezinta ultimele tendinte in materie de make-up si hairstyle, iar Emanuel Anti, specialistul nostru in chirurgie maxilo faciala, ne vorbește despre tehnica vampir și beneficiile acestei proceduri.

Denis Radu și Monica Munteanu au luat cu asalt rubrica Un om, un loc, o poveste și ne spun despre PR-ul bine făcut, despre relația lor cu vedetele, despre cele mai frumoase locuri din oraș și despre mâncare bună. Tot de la ei aflăm care sunt cele mai amuzante situații prin care au trecut, de când viața i-a adus împreună.

Dan Truția tratează cu seriozitate maximă o temă spinoasă – dragoste și abandon,  femei vs bărbați și teama de a rămâne singur. Geanina Corondan a mers în vizită de lucru la fabrica Hora, să vedem cum arată instumentele muzicale made în România.

Cele mai frumoase locații ocupă cele patru pagini ale Bucureștiului Altfel și ne îndeamnă să ne petrecem serile lungi de vară în decoruri incredibile și sofisticate. Despre deserturi fără zahăr adugat aflăm totul de la bloggerul Daniela Niculi, iar despre Covasna și conacele sale de la Gabriela Simion, cea care semnează rubrica travel.

Am încercat în această ediție să punem laolaltă un registru de idei și sfaturi experte care să vă inspire – look-uri fără termeni de valabilitate, cu un puternic accent românesc, ce pot fi purtate timp de mulți ani și care pot să reprezinte o bază de conversație penru orice cetățean al lumii.

Revista este acum disponibilă în magazinele Inmedio și abia așteaptă să fie răsfoită!

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In FPM recomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…