Home Fashion Shows Accesoriile anilor 90′ au inundat podiumurile

Accesoriile anilor 90′ au inundat podiumurile

3 min read

După revenirea pantalonilor cu talie înaltă și a celor evazați, a umerilor supradeimensionați și fustelor plisate, acum a venit rândul accesoriilor. Abia ce au început săptămânile modei în lume, pentru prezentarea colecțiilor toamnă-iarnă,  și deja avem un trend clar în ceea ce privește părul – accesoriile de părale anilor 90′.

Tom Ford a dat startul, cu bandanele late din piele. Orlando Pita, hairstylist-ul care s-a ocupat de prezentare, a dorit ca modele să pară că și-au făcut singure părul. Și trebuie să fim de acord cu ea, au arătat senzațional. În contrast cu machiajul grungy smoky eye a arătat chic și simplu.

Următorul a fost Alexander Wang, mulțumită lui Guido Palau, directorul de creație Redken’s, care a adus pe catwalk cleștele de plastic pentru prins părul.

“Îmi place că ceva ce a fost cândva la modă dar are o conotație amuzantă acum, poate reveni în forță. Exact ca tunsoarea mullet, anii trecuți era urâtă de către toată lumea, iar acum este super cool. Îmi place cum un element vechi este reintrodus  și îl privim într-un mod nou.”

Dar, cu sigurnață cea mai mare surpriză a fost a stylistului Anthony Turner pentru show-ul Prabal Gurung. A readus în scenă bentița-pieptene pe care toate o purtam în liceu. Vă mai aduceți aminte de ea?

După aceste reveniri neașteptate ale accesoriilor anilor 90′ nu ne putem decât întreba ce urmează? Suntem curioși ce au pregătit, în materie de accesorii, styliștii marilor case de modă ce urmează să îți prezinte colecțiile toamnă-iarnă. Cu siguranță toți ochii sunt îndreptați în direcția lor!

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…