Home Events AFTERHILLS #dreamers2018

AFTERHILLS #dreamers2018

3 min read

Peste 100.000 de visători din întreaga lume au participat la cel mai mare festival în aer liber din regunea Moldovei. A doua ediție a festivalului tocmai s-a încheiat, iar noi deja visăm la AFTERHILLS 2019.

Au fost 10 scene pe care au urcat cei mai buni artiști reprezentanți ai unei varietăți de genuri muzicale − Hurts, Tom Odell, Dubioza Kolektiv, Tricky, Above and Beyond, The Crystal Method, Paul van Dyk, Vini Vici, Francesca Lombardo, Subcarpați, Șuie Paparude, CTC, Firma, Cuibul.

Premieră absolută în România a fost scena de Comedy care a reunit artiști de stand-up, improv, dans contemporan și teatru. Artiștii de stand-up care au urcat pe scenă sunt cei mai cunoscuți din mișcarea românească −  Micutzu, Teo, Vio și Costel, Ana Maria Calița, George Tănase și Radu Bucălae.

La ediția de anul acesta, AFTERHILLS a stabilit un nou record mondial, pentru cel mai mare Dreamcatcher din lume. Construcția cu diametrul de nouă metri, montată chiar la intrarea în sit, a fost realizată de partenerii de la Art Camp și este deja omologată de către Guinness World Records.

„Ediția de anul acesta a validat munca întregii echipe și a partenerilor noștri, în sensul că am reușit să atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus: am dublat numărul participanților, am doborât un record mondial, am adus peste 200 de artiști, am realizat scena Comedy, o premieră absolută pe piața festivalurilor din România. Din feedbackul primit atât offline, cât și online, feelingul general de la AFTERHILLS a fost cel vizat de noi, de #goodvibrations, sloganul festivalului. Am început déjà pregătirile pentru AFTERHILLS 2019 și suntem optimiștică vom avea rezultate și mai bune anul viitor”, declară Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.

Echipa AFTERHILLS a început deja pregătirile pentru ediția din 2019, astfel că fanii festivalului pot beneficia până pe 10 iunie 2018 de abonamentul Eggstatic, o primă ofertă specială pentru AFTERHILLS 2019.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei pentru bărbați de la Paris

Săptămâna modei de la Paris Men’s este în plină desfășurare, iar asta înseamnă că pa…