Home Beauty News elmiplant SUN te ajută să obții bronzul perfect vara aceasta

elmiplant SUN te ajută să obții bronzul perfect vara aceasta

5 min read

Pregătește-te pentru zilele însorite de vară cu noua gamă elmiplant SUN, care are ingrediente 100% naturale și 4 niveluri de protecție solară (UVB, UVA, VL, IRA). Le vei recunoaște după noile ambalaje, moderne, ergonomice, ce asigură o deschidere și o utilizare ușoară. elmiplant Sun transformă puterea naturii în cea a frumuseții în timpul verii, așa că acum vei putea obține un bronz frumos, în timp ce pielea ta va primi protecția optimă, adaptată nevoilor tale.

Deja te gândești din ce în ce mai mult la momentele de relaxare pe care le vei petrece alături de cei dragi sub razele îmbietoare ale soarelui? Și noi! De aceea îți venim în întâmpinare și cu câteva produse care să te ajute să îți menții pielea sănătoasă și să obții mult râvnitul bronz.

Expunerea corectă la soare este esențială pentru a evita arsurile solare și, mai ales, îmbătrânirea prematură a pielii. De aceea, produsele solare elmiplant SUN conțin ingrediente naturale și tehnologii avansate de protecție solară, eficiente împotriva radiațiilor UV, care îngrijesc pielea.

Relansareaelmiplant SUNaduce și noutăți în gamă, prin produsele Sensitive, care conțin acid hialuronic și unt de shea 100% natural și oferă regenerare naturală sub razele soarelui chiar și celor cu piele sensibilă. Mai mult, prin tehnologiaAqua Adapt, acestea ajută la menținerea nivelului optim de hidratare pe parcursul expunerii la soare.

Tot un produs nou este și loțiunea SOS după plajă, ajutorul de nădejde pentru arsurile provocate de expunerea prelungită la soare. Formula cu aloe vera 100% natural și panthenol (10%)este îmbogățită cu HYDRO NUTRIENT 24H, care îți va oferi până la 24 de ore de hidratare. În plus, are o textură ușoară, cu absorbție rapidă, așa că o poți folosi fără să te îngrijorezi că îți vei păta hainele.

Gama elmiplant SUN îți pune la dispoziție produse care pot fi utilizateînainte de plajă(loțiuni, uleiuri, loțiuni spray), cu niveluri variate de protecție, adaptate diferitelor tipuri de piele și momente de expunere la soare, dar și produse pentru după plajă (loțiuni și loțiuni spray). Mai mult, gama conține și produse destinate pielii sensibile a copiilor, chiar de la 0 luni, pentru față și corp. Acestea sunt îmbogățite cu Pro-vitamina D și Beta Glucan 100% naturale, care ajută la stimularea sistemului defensiv propriu, întărindu-le rezistența la radiațiile UV.

Formulele sunt concepute pentru a oferi texturi lejere, absorbție rapidă și arome încântătoare. Având la bază tehnologia Optimum Sun, produsele elmiplant SUN oferă 4 niveluri de protecție solară: UVB, UVA, VL și IRA, care acoperă un spectru larg de radiații solare responsabile pentru îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, ambalajele sunt moderne, ergonomice și asigură o deschidere și o utilizare ușoară.

Fii pregătit pentru zilele însorite cu gama elmiplant SUN, disponibilă acum în magazine

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…