Home Music Angeles lansează „Intenții”, un album R&B cu influențe din anii ’80

Angeles lansează „Intenții”, un album R&B cu influențe din anii ’80

2 min read

Angeles aduce albumul Intenții, un album R&B cu influențe predominante din anii ’80. Cele 9 piese au fost compuse în această perioadă, în numai trei săptămâni, iar Angeles a colaborat cu Debu, Majii, Tibal, Tranda, Shinijikun și Andreas Chiriac, un artist în vârstă de numai 14 ani, dar cu un talent uriaș.

Albumul „Intenții” este despre dragoste, pe care cu toții o căutăm în diferite circumstanțe sau momente ale vieții și aduce un vibe special.

„Acest album reprezintă evoluție, răbdare, sincronizare perfectă între oameni la distanță. Aș vrea ca cei care ascultă Intenții să aibă mintea și sufletul deschise, așa cum le-am avut și eu când am creat albumul. Am încercat să pun o parte din mine în el și sper ca toți cei care-l vor asculta să simtă acest lucru, prin stările pe care le vor trăi ascultând muzica mea. Este o abordare nouă pentru România și abia aștept să văd reacțiile publicului”, a declarat Angeles.

Piesele care compun albumul „Intenții” sunt: Durere de ieri, TIAMA, Noapte bună, Cum rămâne cu noi, Ochii verzi, French kiss, Cu tine, Prea târziu și Trecut și pot fi ascultate începând de astăzi în toate magazinele digitale și pe YouTube.

Citește în continuare Sebastian Dobrincu, cunoscut inițial drept cel mai tânăr milionar din Forbes, lansează o nouă piesă.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…