Home Fashion Colecția în ediție limitată VERSACE X PRIDE 2020

Colecția în ediție limitată VERSACE X PRIDE 2020

3 min read

Pentru a sărbători Pride Month și pentru a sprijini comunitatea LGBTQ+, Versace lansează colecția VERSACE X PRIDE 2020 în ediție limitată.

VERSACE X PRIDE
Sursă foto: www.versace.com

Versace s-a asociat cu două organizații de caritate care vor beneficia de vânzările pieselor din colecție, ambele lucrând neîncetat pentru a crea o lume în care inclusivitatea și egalitatea sunt norma.

Colecția este alcătuită din articole esențiale de vară, inclusiv topuri, pantaloni scurți, sliders, șosete și lenjerie. Colecția include, de asemenea, costume de baie statement și pălării bucket hat cu un fundal negru pe care este aplicat logo-ul Versace în culorile curcubeului.

Gianni Versace, fondatorul casei de modă, a fost el însuși membru al comunității LGBTQ, astfel încât pentru sora sa, Donatella, această cauză rămâne una importantă. „Am fost întotdeauna un susținător puternic al drepturilor LGBTQ+”, a spus designerul. „Cred că nimeni nu ar trebui judecat pentru orientarea sa sexuală, pentru culoarea pielii sau pentru credința sa. Nimeni nu trebuie să trăiască cu frică și trebuie să aibă libertatea să fie oricine dorește să fie. Trebuie să oprim ura și discriminarea pentru a crea o societate care acceptă diversitatea și tratează toți cetățenii în mod egal.”

Colecția VERSACE X PRIDE 2020 este acum disponibilă online.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Neversea lansează campania ,,THE GREEN CHALLENGE”, pentru o ediție și mai verde în 2021

Festivalul Neversea lansează campania The Green Challenge, pentru o ediție și mai verde, î…