Home LifeStyle Andra, victima firmelor fantomă care promovează produse de slăbit

Andra, victima firmelor fantomă care promovează produse de slăbit

5 min read

În urma cu aproximativ doi ani, Andra a împărtășit pe rețelele sale de socializare faptul că un brand cu produse de slăbit se folosește în mod insistent și ilegal de imaginea sa. După un timp în care situația a fost clarificată, trecând peste efectele negative care au venit la pachet în ceea ce privește imaginea artistului Andra, iată că susținătorii săi sunt întâmpinați, din nou, de o altă firmă fantomă cu diverse băuturi și pastile pentru slăbire care promit efecte miraculoase într-un timp record și, bineînțeles, în care imaginea artistei este prezentă.

Sursă foto: Andra.ro

„Fiind persoană publică, știu că trebuie să am mare grijă ce mesaje transmit, pentru că o mare parte din cei care îmi ascultă muzica îmi și urmează exemplul, dar și ce produse recomand celor din jurul meu. Mi-am asumat de mult această responsabilitate și așa, cu sinceritate și naturalețe, am reușit să câștig încrederea multora. De aceea, mă văd nevoită să fac lumină în privința unor articole care au ajuns virale pe internet în ultima vreme, ce conțin informații despre anumite produse care, neaflate sub coordonarea unor specialiști, pot pune sănătatea oamenilor în pericol!”, a mărturisit public Andra, pe fostul său blog de lifestyle, în urmă cu ceva timp.

Andra NU folosește și NU recomandă Choco Lite și Keto Diet!

Realizatorii produselor Choco Lite și Keto Diet, promovând preparatele sub pretextul că Andra a fost dată în judecată de către Alianța Națională a Nutriționiștilor, pentru că și-a dezvăluit secretul slăbirii după sarcină în cadrul unei emisiuni televizate, se folosesc intens de imaginea celebrei cântărețe prin intermediul unui așa-zis interviu pe care solista l-ar fi acordat pentru site-urile produselor menționate și recomandând, totodată, preparatele respective.

Așadar, Andra NU face reclamă, NU consumă și NU recomandă produsele celor de la Choco Lite și Keto Diet! Aceasta nu vă poate mărturisi dacă preparatele respective aduc sau nu beneficii organismului, dacă vă pot ajuta să ajungeți la rezultatele dorite sau dacă au fost emise documente oficiale care să dovedească că sunt certificate de specialiștii în domeniu, în concordanță cu cerințele legale.

Echipa Andrei încearcă să stopeze viralizarea tuturor acestor informații false, care o pun în pericol atât pe solistă, cât și pe susținătorii ei. De asemenea, Andra vă este sincer recunoscătoare pentru toate mesajele și vă îndeamnă să împărtășiți vestea mai departe.

Citește în continuare „Designerul Pierre Cardin a încetat din viață la vârsta de 98 de ani”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…