Home Kids Andra, cea mai iubită artistă a publicului sub 18 ani din România

Andra, cea mai iubită artistă a publicului sub 18 ani din România

3 min read

Copiii și adolescenții din România au decis: Andra este cea mai iubită artistă! Ea a primit premiul pentru „Cel mai iubit star românesc” la faimoasa gală Nickelodeon Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment din lume dedicat copiilor. Andra a câștigat cu peste 50% din voturile publicului minor, fiind nominalizată în aceeași categorie cu Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes.

Sursă foto: Facebook.com

Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deține acest premiu și le mulțumesc din suflet. Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate.”, a mărturisit Andra când a primit vestea că este marea câștigătoare.

2020 este primul an în care artiști din România au fost nominalizați la acest eveniment aflat la a 32-a ediție. Premierea urma să aibă loc în Los Angeles, unde Andra ar fi urcat pe scenă pentru a primi trofeul, dar, din cauza pandemiei, evenimentul a fost amânat și gala s-a transformat într-unul exclusiv online.

Printre artiștii câștigători la premiile decernate de copii și adolescenți în SUA s-au numărat de-a lungul timpului Maroon 5, Ariane Grande, Selena Gomez sau Justin Bieber. De asemenea, în ultimii ani, s-au acordat premii și în alte țări precum Canada, Mexic sau Argentina.

Andra este urmărită și susținută de o comunitate activă și foarte entuziastă care însumează peste 6,5 milioane de fani pe toate canalele de Social Media, printre care se numără Facebook, Instagram, YouTube și, desigur, TikTok, preferatul copiilor.

Citește în continuare Fundația Société Générale răspunde apelului lansat prin campania umanitară „Ajut din inimă”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Kids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…