Home Interviews Amir Doboș – Personal style

Amir Doboș – Personal style

4 min read

Moda se schimbă constant și ca să ținem pasul cu noile tendințe trebuie să ne îndreptăm atenția către cei care au făcut din stil nu doar o pasiune, ci chiar o ocupație. Amir Doboș, unul dintre cei mai buni și creativi stiliști de la noi, consultant de imagine și editor de modă, ne împărtășește din secretele stilului său personal.

 

DESPRE STILUL VESTIMENTAR:

Întotdeauna am fost atras de minimalism, așa că stilul vestimentar pe care l-am creionat este tot în aceeași zonă minimalist, dar cu accente grafice și influențe de street style.

PIESELE CARE NU LIPSESC DIN GARDEROBĂ:

Un pantalon bine croit, acel model care să meargă la orice, oricând și o jachetă care să pună bine în valoare conformația pe care o ai. Dacă alegi bine aceste două piese, restul se integrează cu ușurință.

PARFUMUL CARE TE REPREZINTĂ:

Îmi plac parfumurile cu personalitate, ușor atipice, care reușesc să te transpună într-un alt loc de la prima pulverizare. Personal, ador mirosul de lemn, praf sau tămâie. One of my favorites so far este Shaded de la Diane Pernet.

 

LOCURILE DE SHOPPING:

Aleg cu precădere să merg în concept store-uri, acele magazine care au o identitate vizuală și o poveste în spate, care fac buying pentru un anumit tip de consumator și care reușesc să te surpindă cu piese spectaculoase. Entrance store este locul pe care îl frecventez cel mai des în București, dar îmi plac și Mengotti sau Casa Frumoasă, Antonioli, L’eclaireur sau 10 Corso Como.

LUCRUL PE CARE ÎL CUMPERI CEL MAI DES:

Cel mai des cumpăr încălțaminte! Cred că am dezvoltat o obsesie legată de acest tip de produs.

DESIGNERII PREFERAȚI:

Zona de design românesc surprinde prin calitate și design atent implementate în produs. O parte dintre cei care reușesc să facă asta sunt Murmur, Ioana Ciolacu, Andra Andreescu, Alchemy, Snobbish Breakfast. Dintre cei internaționali, îmi plac Raf Simons, Dries van Noten, Graig Dean etc.

CEL MAI IMPORTANT ACCESORIU:

Cred că geanta a devenit unul dintre accesoriile extrem de importante ale momentului. Indiferent că vorbim despre un messenger bag, tote bag, plic sau rucsac, acest tip de produs este nelipsit pentru bărbatul modern.

MOTTO-UL TĂU:

Nu cred că am un motto anume, dar indiferent ce faci, fă-o cu pasiune și creativitate!

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Interviews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Designeri români | Tendințe toamnă-iarnă 2020/2021

Confortabil, dar nu banal. Românesc, dar nu previzibil. Creativ, dar nu excentric. Descope…