Home Fashion ”YOU ARE 2.0” – colecția de toamnă IL PASSO

”YOU ARE 2.0” – colecția de toamnă IL PASSO

2 min read

IL PASSO introduce colecția și campania de toamnă-iarnă sub denumirea generică de ”YOU ARE 2.0”
Noua colecție propune consumatorului modern și dinamic o serie întreagă de pantofi șiaccesorii care redefinesc, prin calitate și design confortul. Elementele de noutate (inserții,aplicații), juxtapunerile dintre materialele din piele naturală și elementele tehnologicecromatica elaborată și surpinzătoare, liniile stilizate după noile tendințe sunt punctele centraleîn jurul cărora colecția de toamnă iarnă gravitează.

Campania de imagine, continuă, printr-un nou capitol să celebreze valoare absolută abrandului IL PASSO: diversitatea. Caracterul liber și independent, dinamismul și mobilitateasunt valori în jurul cărora gravitează noua direcție de imagine. Un manifest subtil despresinceritate și esențializarea imaginii, despre noul cod și limbaj al frumuseții.

”Diversitatea este un avantaj care a duce cu sine cultură și progres. O lume contemporană, aprezentului continuu are nevoie de valori în jurul cărora oamenii trebuie sa se coagulezepentru a putea continua proiectul speranței pentru un viitor mai bun. A cuceri noi teritorii delibertate, dincolo de ce s-a stabilit deja este nu numai o onoare dar și o datorie”. (Art director, Marian Pălie)

Prin colecția de toamnă-iarnă 2018 brandul IL PASSO marchează o nouă etapă în strategiade imagine, comunicare și repoziționare.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …