Home Fashion Zestal lansează prima colecție bridal și redefinește rochia de mireasă

Zestal lansează prima colecție bridal și redefinește rochia de mireasă

4 min read

Zestal, brandul românesc care se focusează pe reinterpretarea modernă a portului tradițional românesc, lansează colecția Perlá, o colecție de outfituri concepute pentru a transcende statutul de ținută unică de nuntă. Inspirată de eleganța atemporală și de dorința de a crea piese versatile, Perlá redefinește rochia de mireasă ca o investiție în stil, oferind o serie de piese reinterpretate care pot fi purtate cu ușurință la diverse evenimente.

zestal bridal

Colecția Perlá este o celebrare a feminității moderne, combinând linii rafinate cu detalii delicate și materiale de cea mai înaltă calitate. Fiecare produs, fie că vorbim de rochii, bluze sau pantaloni este conceput cu atenție pentru a flata silueta feminină, oferind o varietate de opțiuni pentru a se potrivi diferitelor personalități și stiluri.

„Ne-am dorit să creăm o colecție de bridal care să fie mai mult decât o ținută pentru o singură zi”, declară Iulia & Emilia, creatoarele din spatele brandului Zestal. „Perlá este o investiție în stil, o colecție de piese atemporale care pot fi purtate și re-interpretate la diverse ocazii, de la evenimente elegante la petreceri lejere. Ne dorim ca femeile să se simtă încrezătoare și frumoase în ținutele noastre, știind că fac o alegere durabilă și elegantă.”

Pe lângă accentul pus pe versatilitate, Zestal se focusează pe sustenabilitatea materialelor și a proceselor de producție. Colecția Perlá este confecționată din materiale de înaltă calitate: organza de mătase, tafta, pânză de bumbac, voal de mătase sau plisat. Totodată, colecția este compusă în mare parte din deux-piece, tocmai pentru a putea fi reinterpretată ulterior.

Cu o viziune modernă și o pasiune pentru atemporalitate, Zestal invită femeile să redefinească conceptul de rochie de mireasă, alegând piese versatile care le vor însoți în diverse momente speciale din viață.

Despre Zestal:

Zestal este un brand românesc de aproape un deceniu, fondat in 2014.Cu o pasiune pentru designul atemporal și materialele de cea mai înaltă calitate, Zestal creează piese unice care celebrează frumusețea naturală a femeii. Colecțiile Zestal se remarcă prin eleganța rafinată, detaliile delicate și versatilitatea pieselor. Zestal provine de la ZEST care înseamnă a doua piele, coajă, înveliș așa cum reprezintă hainele pe care le purtăm, sunt o a doua reprezentare a sinelui.

Pentru mai multe informații, vizitează colecția Perlá, website ZestalInstagramFacebook.

Citește în continuare Mircea Cantor a cusut la RCW Iași ia românească ce va face înconjurul lumii.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete

Jojo T. Gibbs, una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, se numără printre actor…