Home Beauty News Yves Rocher, Marca de Cosmetice Nr. 1 în Franța, lansează Colecțiile de Crăciun 2021

Yves Rocher, Marca de Cosmetice Nr. 1 în Franța, lansează Colecțiile de Crăciun 2021

5 min read

Crăciunul acesta, Marca Yves Rocher vă invită să vă lăsați fermecați de Grădina Curiozităților unde orice este posibil! Pătrundeți în natura fermecată de Crăciun și bucurați-vă de acest spectacol vesel. Un copac abundent ascunde numeroase surprize sub frunzele sale. Murele cristalizate se leagănă pe ramuri, portocalele se rostogolesc prin ciocolată. O anghinare curioasă răspândește un praf auriu ce îmbracă frunzele multicolore și hortensiile într-un voal strălucitor.

Yves Rocher este Marca Nr. 1 de Cosmetice din Franța, cu un model de business unic în lume, ce controlează 100% procesul de fabricație al produselor sale, de la plantă, la beneficiile sale asupra pielii.

Fiind dintotdeauna pasionați de universul vegetal, ambiția brandului Yves Rocher este aceea de a acționa în armonie cu mediul înconjurător, așa cum o fac în mod natural plantele și arborii. Această viziune, dedicată frumuseții femeilor și începută în localitatea La Gacilly, Franța, a ghidat mereu brandul, fiind pilonul principal al conceptului Cosmétique Végétale®.

Expertiza Cosmétique Végétale® necesită studiul unor proprietăți specifice ale plantelor și astfel se explică rolul important al Grădinii Botanice Yves Rocher din La Gacilly. Loc de observare, sursă de inspirație, resursă vegetală și laborator în aer liber, grădina prezintă și conservă peste 1.500 de specii de plante.

®Marcă înregistrată de Yevs Rocher în Franța.

Tot în La Gacilly, Marca Yves Rocher deține 60 de hectare și plante cultivate în sistem de Agricultură Biologică. Aici înfloresc acele specii, ce devin, mai târziu, ingredientele active din formulele produselor companiei.

Designul produselor Yves Rocher este ecologic, bazat pe ingrediente de origine vegetală, iar ambalajele sunt proiectate având o abordare 100% ecologică și respectând două principii:

  • reducerea consumului de materiale de materie primă brută, precum hârtie sau plastic.
  • ambalajele sunt reciclabile și folosesc materie primă reciclată.

Astfel, începând cu luna octombrie a anului 2020, toate flacoanele ce ies din fabricile Yves Rocher sunt realizate 100% din plastic reciclat și reciclabil. Mai multe detalii pe:  https://www.yves-rocher.ro/2020_revoluia_plasticului_reciclat.

Colecțiile de Crăciun Yves Rocher 2021

Anul acesta, reconectați-vă cu natura extraordinară a universului Yves Rocher prin cele 3 colecții de Crăciun:

Portocale & Ciocolată – Dulceața acidulată a unei portocale cu note dulci de ciocolată.

yves rocher Crăciun

Mure Delicioase – Parfum gurmand și dulce ce evocă dulceața murelor.

yves rocher Crăciun

Karité Extraordinaire – Beneficiile extraordinare ale untului de Karité reparator și regenerator, într-o Ediție de Colecție.

yves rocher Crăciun

Toate cele 3 colecții conțin formule cu până la 98% ingrediente de origine naturală, ușor biodegradabile, cu ingrediente provenite din surse responsabile și controlate. În plus, ambalajele sunt reciclabile și conțin plastic reciclat.

Ofertele comerciale, seturile cadou și surprizele pregătite pentru perioada sărbătorilor pot fi regăsite atât în magazinele Yves Rocher, cât și online pe https://www.yves-rocher.ro/boutique

În plus, brandul pregătește o serie de concursuri la care poate participa oricine îi urmărește pe pagina oficială de Facebook Yves Rocher România sau pe contul de Instagram yvesrocherro.

Citește în continuare SkinCare | Un ten sănătos pe tot parcursul anului.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cea mai mare ediție Romanian Jewelry Week – peste 230 de designeri, 8 expoziții colective, 4 locații culturale conexe

Asociația Assamblage continuă maratonul bijuteriei contemporane din acest an cu cel mai am…