Home Movies Taylor Swift a lansat „All Too Well: The Short Film”, scurtmetraj scris și regizat chiar de artistă

Taylor Swift a lansat „All Too Well: The Short Film”, scurtmetraj scris și regizat chiar de artistă

5 min read

Faimoasa cântăreață Taylor Swift a început de anul acesta să își reînregistreze albumele, de data aceasta deținând ea toate drepturile de autor. Noua versiune „All Too Well” din albumul „Red” are o durată de 10 minute, iar Taylor a hotărât să realizeze un scurtmetraj, scris și regizat de ea, pe baza poveștii din single-ul iubit de fani. Filmul poate fi vizionat acum pe contul de YouTube al cântăreței.

All Too Well: The Short Film
Sursă foto: parade.com

Fiind cunoscută pentru faptul că multe dintre versurile pe care le compune sunt inspirate din relațiile cu foștii ei parteneri și având în vedere momentul lansării piesei „All Too Well”, fanii au presupus că aceasta se referă la relația cântăreței cu Jake Gyllenhaal, cunoscut pentru rolurile sale în mai multe filme populare, precum: Brokeback Mountain, The Guilty și Spider-Man: Far From Home. Cei doi au avut o format un cuplu privat din octombrie 2010 până în ianuarie 2011, actorul fiind cel care a pus capăt relației.

All Too Well scurtmetraj
Sursă foto: glamour.com

Personajele filmului nu au nume. Personajul masculin este jucat de Dylan O’Brien, iar personajul feminin este interpretat de Sadie Sink. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 11 ani și se presupune că vrea să reprezinte diferența de vârstă dintre Taylor și Gyllenhaal care aveau la momentul relației 20, respectiv 29 de ani.

Filmul de scurtmetraj „All Too Well” are 15 minute, iar majoritatea acțiunii se petrece pe fundalul single-ului cu același nume, având în plus două scene de dialog. Videoclipul începe cu femeia privindu-l cu dragoste pe bărbat și spunându-i că iubirea lor pare ireală. Scena este urmată de un montaj romantic.

Sursă foto: rappler.com

A doua scenă de dialog este și prima lor ceartă din scurtmetraj, după o mică petrecere la care au participat prieteni vechi de-ai personajului masculin. Ea îi reproșează că a fost ignorată toată seara și că s-a simțit în plus, inclusiv din cauza diferenței de vârstă, iar el îi răspunde că este egoistă, fiind deranjat la rândul lui de faptul că nu poate să acorde atenție vechilor prieteni fără ca ea să se simtă neglijată. Cei doi trec peste ceartă și continuă montajele romantice, până când bărbatul decide subit să pună punct relației. Ea suferă enorm o perioadă și o vedem vindecându-se ușor, ușor.

Filmul se încheie cu un salt de 13 ani în timp, moment în care însăși Taylor Swift interpretează personajul feminin. Ea a ajuns să aibă succes, și-a publicat prima carte, în timp ce el începe să își regrete decizia și, după atâta timp, încă se gândește la ea.

Artista a menționat într-un interviu că este foarte fericită cu produsul final, actorii aleși au fost perfecți pentru rolurile pe care ea și le-a imaginat, iar chimia dintre cei doi a fost de neegalat și a depășit bariera ecranelor.

Citește în continuare Style Report | Zendaya și Timothée Chalamet la evenimentele pentru lansarea filmului „Dune”.

Load More Related Articles
Load More By Papaconstantin Rebeca
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Harry Styles și-a lansat propriul brand de beauty. „Pleasing” official launch day!

Pe 15 noiembrie, Harry Styles și-a făcut intrarea oficială în domeniul frumuseții prin lan…