Home LifeStyle  Veranda Mall celebrează supereroina din viața ta

 Veranda Mall celebrează supereroina din viața ta

5 min read

Primăvara vine la Veranda Mall cu surprize pentru supereroinele din viața noastră care ne fac mai fericiți zi de zi. Femeile s-au dovedit de-a lungul timpului a fi eroine pentru cei dragi din jurul lor, iar centrul comercial își propune ca în această lună dedicată lor, să le aducă zâmbete pe chipuri și să le reamintească cât de importante sunt pentru noi toți.

supereroina

Supereroinele din viața ta vor avea ocazia să sărbătorească Mărțișorul și Ziua Femeii printr-o serie de activități în mall, menite să scoată la suprafață superputerile pe care le au și să se facă remarcate.

Supereroine de poveste

În zilele dedicate celebrării femeilor, din perioada 1-8 martie, Veranda Mall a pregătit un corner special în care femeile își vor arăta pentru o clipă adevăratele superputeri. Mall-ul din zona Obor le așteaptă la corner-ul photo cu supereroine din filme. În data de 8 martie, cel mai norocos client va primi cadou, prin tragere la sorți, un colier în valoare de 1.000 euro.

Prinde superputeri cu șnururile Mărțișor

Începând cu 1 martie, toate doamnele și domnișoarele care vor vizita corner-ul photo din centrul comercial vor primi șnururi împletite în alb și roșu pentru a prinde superputeri, ca să ne fie alături și aibă grijă de noi prin tot ceea ce fac pentru fericirea noastră.

Super surpriză pentru supereroina din viața ta

În zilele de 2 și 3 martie, în intervalul orar 12:00-18:00, Veranda Mall îi așteaptă pe cei mici la un atelier de pictat tricouri cu supereroi. Fiecare mic artist va avea la dispoziție o gamă variată de tricouri de diferite dimensiuni, precum și mai multe modele de mesaje pentru inspirație. Tricourile astfel realizate vor fi folosite pentru a face mămicilor o super surpriză.

supereroina

Îndulcirea supereroinelor

Iar în data de 8 martie, în intervalul orar 12:00-16:00, eroinele Veranda Mall sunt răsplătite pentru efortul zilnic de a aduce bucuria în viețile celor dragi. Acestea sunt așteptate cu un candy bar delicios, la parter, în zona de foodcourt, unde se vor putea îndulci cu o multitudine de prăjiturele, brioșe și cake-pops inspirate de supereroi.

„Primăvara vine la Veranda Mall cu multe surprize care urmăresc punerea în valoare a femeilor din viața noastră, ființele care se străduiesc zi de zi să ne vadă bucuroși și împliniți. Am pregătit pentru acestea un panou foto cu supereroi, unde se pot fotografia și înscrie la tombola noastră. Pe cei mici îi așteptăm la colțul de creație, unde pot realiza cele mai inspirate desene pe tricouri, pe care să le ofere cadou eroinelor din viața lor, iar pentru doamnele și domnișoarele care ne trec pragul de 8 martie pregătim și un candy-bar cu bunătăți.” a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Citeşte în continuare Milan Fashion Week Street Style.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noua expoziție Alexander McQueen „Roses”

Aducând un omagiu elementelor florale complexe din unele dintre cele mai memorabile colecț…