Home Music Vanotek, Dj-ul român în top 100 Shazam

Vanotek, Dj-ul român în top 100 Shazam

3 min read

Vanotek surprinde incă o dată prin sound-ul său original, astfel că este prezent cu 2 piese în top 100 Shazam Rusia – „Cherry Lips” și „Love is Gone” și în același timp, cu 2 piese în top 100 Shazam Ucraina – „Love is Gone” și „Back To Me”.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum ”Tell Me Who” sau ”Back to Me” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. După ce a lansat în România primul său album, ”No Sleep”, artistul Global Records a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a susținut deja și multe concerte.

Single-ul ”Back To Me“ feat. Eneli a ajuns în top 5 Shazam Rusia și are peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube. ”Back To Me” este a doua piesă a DJ-ului, după ”Tell Me Who“, licenţiată la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

După succesul pieselor “Tell Me Who” și “Back To Me”, Vanotek a lansat single-ul “Love is Gone”, piesă compusă de Bryn Christopher și produsă de Vanotek în cadrul unei sesiuni de compoziție care a avut loc la Londra. Acesta din urma marcheaza o noua prezenta a lui Vanotek pe radiourile si in topurile digitale din Rusia si Romania.

Sound fresh, accente muzicale inconfundabile, un clip curajos și foarte actual din punct de vedere stilistic. Acestea sunt accentele care marcheaza cea mai recentă lansare semnată de Vanotek, „Cherry Lips” feat. Mikayla. Muzica piesei „Cherry Lips” este semnată de Vanotek (Ion Chirinciuc), Lori Ciobotaru și Mikayla, acestea două din urmă fiind și autoarele versurilor.

Citește în continuare Michelle Pfeiffer lansează Henry Rose, parfumuri fără formule de ascuns.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Centrul Artelor Vizuale Multimedia – Expoziția Edge Runners

Între 15 octombrie și 5 noiembrie, la Centrul Artelor Vizuale Multimedia, expoziția Edge R…