Home Music UNIQDAY – un nou festival de muzică în București

UNIQDAY – un nou festival de muzică în București

5 min read

Ce poate aduce un nou festival în București? UNIQDAY promite să transforme Bucureștiul, începând din vara anului 2019, în capitala festivalurilor muzicale. Să aducă artiști legendari ai muzicii internaționale și să creeze momente unice, nemaiîntâlnite la festivalurile de muzică din România.

uniqday

Organizat de Stage Artist Management, UNIQDAY Festival se va întinde pe parcursul a trei zile, între 12 și 14 iulie, la Romexpo București, locație ce urmează a fi transformată aşa cum nu a mai fost văzută până acum.

Primii Headlinerii vor fi curând anunțați. Alături de ei, alţi 120 de artişti de renume internațional vor performa pe cele 5 scene ale festivalului.

Primele pachete pentru Chapter 1: Legends la UDF vor fi puse în vânzare şi disponibile începând cu începutul lunii Februarie – Early Bird cu o reducere de peste 30%.

UNIQDAY-LEGENDS

„Construit în jurul conceptului LEGENDS, UNIQDAY va aduce la București un număr impresionant de Dj, Artiști și Trupe de Top, care au scris și scriu în prezent istorie în industria muzicală internațională. Cu zeci de milioane de discuri vândute, headlinerii UNIQDAY ne vor oferi o experiență unică pentru zecile de mii de spectatori.“ Conceptul creativ LEGENDS reunește carierele fulminante ale artiștilor, potențialul, talentul lor, cu tehnologia prezentului, producția de top, efecte speciale și decoruri, care vor transforma festivalul într-un spectacol ce îmbină realitatea cu fantezia.

UNIQDAY își dorește să așeze Bucureștiul pe harta celor mai importante festivaluri de muzică din lume.

5 SCENE + EXPERIENȚA SUPER VIP

Cele 5 scene, unite după un concept nou, vor transforma Romexpo București într-un spațiu al trăirilor intense și experiențe profunde.

UNIQDAY se va desfășura pe o suprafață de 168 de hectare, în incinta Romexpo, devenind cel mai mare festival de muzica făcut vreodată în Capitală și un MAIN STAGE surpriză pentru festivalieri.

Indoor, în noile pavilioane apropiate de Main Stage și la exteriorul acestora, vor fi ridicate alte trei scene, pe care vor evolua nume cunoscute din industria muzicală EDM, Pop, R&B, internațională. Pavilionul Central Romexpo va fi rezervat unor momente unice, nemaiîntâlnite la festivalurile de muzică din România.

LUNA IULIE ÎNSEAMNĂ UNIQDAY.

UNIQDAY va transforma Bucureștiul în destinația verii pentru iubitorii muzicii din toate colțurile țării și de peste hotare. Vor fi trei zile cu activităţi complexe, un weekend prelungit în care festivalierii UDF vor avea ocazia să urmărească evoluând live nume legendare ale muzicii, în cadrul unei producții multimedia impresionante, cum nu a mai fost implementată până acum. UNIQDAY va fi, an de an, festivalul verii care va aşeza Bucureștiul pe harta marilor evenimente muzicale internatională.

Citește în continuare Don’t sleep on: Sebastian Seredinschi.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…