Home Editorials Romanian Artist Don’t sleep on: Sebastian Seredinschi

Don’t sleep on: Sebastian Seredinschi

7 min read

Poate îl cunoașteți de la Vocea României, v-a cucerit cu piesa lui de dor, v-a impresionat când ați aflat că este student la Nanotehnologie, v-ați bucurat că nu doar cântă, ci și produce și compune piese pentru el și pentru alți oameni. Noi am încercat să descoperim încă un pic din viața și sufletul artistului Sebastian Seredinschi într-un interviu prea succint pentru rolul său în desfășurare pe scena vieții.

seredinschi
Cine este Sebastian Seredinschi?

Sebastian Seredinschi este un om simplu, dornic de libertate, care simte, trăiește și se exprimă prin muzică.

De când faci muzică?

Îmi place să cânt de când eram mic, în copilărie încercam să imit artiști care mă inspirau, apoi lucrurile au evoluat. Tatăl meu și-a făcut un home studio și am început să îmi dau cu părerea, să schimb și să transform creația lui, ca mai apoi, în adolescență, să îmi creez piesele.

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Consider că muzica este salvatorul meu, a fost cu mine în momente bune, momente mai puțin bune, m-a ajutat să-mi exprim sentimentele și prin ea am făcut legătura cu niște oameni minunați pe care sunt profund recunoscător că i-am cunoscut.

Prima scenă pe care ai cântat a fost…? Povestește-ne despre experiența aceea.

Prima scenă pe care am cântat a fost cea din orașul meu natal, Vălenii de Munte, mai exact scena de la Casa de Cultură, unde cântam la fiecare Bal al Bobocilor. Practic, de acolo a plecat Seredinschi în toată această aventură.

seredinschi

Ce a însemnat pentru tine experiența de la Vocea României?

Vocea României a fost începutul unui drum pe care îl visam demult, a fost un pas important pe care dacă nu îl făceam, probabil că nu aveam o astfel de ascensiune.

Prima ta reacție când te-ai văzut la TV?

Tind să fiu destul de aspru în critica de sine. Am fost fericit când m-am văzut pe sticlă, însă am încercat să observ toate greșelile cu scopul de a le îndrepta.

Te-ai gândit că prima ta piesă va avea atâta succes?

Sunt genul de persoană care nu are așteptări mari sau cel puțin încearcă cu tărie să ajungă la această stare. Atât timp cât îmi place și iubesc muzica pe care o fac, fiecare piesă făcută cu sufletul este un succes pentru mine.

Cine sunt artiștii care te inspiră și pe care îi apreciezi?

Artiștii după care mă ghidez și care mă inspiră sunt Michael Jackson, Bruno Mars și The Weeknd.

seredinschi

Care a fost cea mai mare provocare pentru tine în ultimii doi ani?

Cea mai mare provocare din ultima vreme este să joc personajul Sky din musicalul Mamma Mia. Este prima dată când trec printr-o astfel de experiență. Colegii de la HaHaHa Production m-au încurajat să particip la audiții și le sunt profund recunoscător pentru că mă ajută să mă descopăr ca artist.

Cât de mult contează reacția publicului?

Reacția publicului este un fel de monedă de schimb pentru mine ca artist. Consider că este esențial să ții oamenii aproape. Acest schimb permanent de energie public-artist și viceversa rămâne pe viață în interiorul nostru. Banii și lucrurile materiale se duc, se strică, se pierd, tot ce rămâne sunt emoțiile, sentimentele.

Crezi că în timp succesul te va schimba?

Tot ce pot spune este că succesul este binevenit pentru oricine, atât timp cât scopul unei persoane este nobil, nu are legătură cu egoismul și este bazat pe ce oferi mai mult decât pe ceea ce primești.

Citește în continuare un interviu cu Actrița Flavia Hojda, despre vise, încredere și parcursul său în actorie.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Romanian Artist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INTERVIU | Floriana Sandu, GNANA Studio – A simple life | Designeri români între schimbare și permanență

O poveste începută în copilărie, pe malul râului Dâmbovița, unde în curtea casei se scotea…