Home Fashion Viktor and Rolf Couture 2019

Viktor and Rolf Couture 2019

3 min read

Colecția Viktor & Rolf pentru Paris Couture Fashion Week 2019 a însemnat 18 km de tul, rochii extrem de voluminoase, umeri înalți până la nivelul ochilor, straturi colorate, plisate și mesaje de dimensiuni mari pe care nu le poți trece cu vederea. Couture-ul poate fi pentru cei mai mulți oameni atât de departe de ce li se pare lor acceptabil atunci când vine vorba de haine, încât îl încadrează la absurd. Cu această colecție nu mai este cazul, cu siguranță majoritatea vom putea empatiza.

Viktor and Rolf Couture 2019

Viktor Horsting și Rolf Snoeren au intitulat această colecție „Declarații de modă”. „În ce măsură poți spune ceva prin îmbrăcăminte, literalmente”, au explicat cei doi designeri. Au creat rochii remarcabile, construite în întregime din tul, foarte colorate și foarte voluminoase. Și fiecare creație a vorbit pentru ea însăși.

„Sunt mesaje pe care le puteți găsi pe social media, care provoacă aceeași senzație instantanee”. „Toate aceste afirmații sunt atât de evidente sau ușoare – sunt multe banalități pe Instagram și social media în general”, a spus Snoeren.

Ideea de a crea o astfel de colecție a venit mai mult dintr-un sentiment de intrigă. La fel ca materialul, nu este nimic cu greutate în mesajul transmis. „Fascinație fără judecată; este doar lumea în care trăim” a spus Horsting, iar Snoeren a adăugat: „Este modul nostru de a reacționa”.

Viktor and Rolf Couture 2019

Pentru mai multe fotografii direct de pe podium cu ținute din cele mai spectaculoase colecții, urmărește-ne pe instagram.

Vezi în continuare Culorile neon care ne vor ghida în 2019.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INTERVIU | Floriana Sandu, GNANA Studio – A simple life | Designeri români între schimbare și permanență

O poveste începută în copilărie, pe malul râului Dâmbovița, unde în curtea casei se scotea…