Home Health & Beauty Trucuri de make-up: obține un machiaj spectaculos, în funcție de forma ochilor

Trucuri de make-up: obține un machiaj spectaculos, în funcție de forma ochilor

4 min read

Ochii sunt poate cele mai importante trăsături ale chipului, motiv pentru care îți sugerăm să optezi pentru un machiaj corect care să îți pună în valoare privirea sinceră sau misterioasă, veselă sau impunătoare. Te invităm să descoperi în rândurile de mai jos câteva dintre sfaturile care te vor putea ajuta să maschezi micile imperfecțiuni ale feței și să realizezi acasă un machiaj perfect, în funcție de forma ochilor.

Sursă foto: Instagram/ @alisonbrie

Potrivit make-up artiștilor noștri preferați, este important să știm cum să fardăm corespunzător zona ochilor în funcție de forma acestora, astfel încât să obținem un machiaj reușit și un look final minunat care să ne dezvăluie în varianta noastră cea mai frumoasă. Așadar, urmează ghidul de mai jos și întoarce privirile către tine cu un machiaj de excepție, care să te avantajeze și care să îți pună în valoare trăsăturile chipului.

Ochi migdalați

Dacă te numeri printre femeile cu ochii migdalați și ești în căutarea unui machiaj care să îți scoată în evidență personalitatea îndrăzneață, tot ce trebuie să faci este să îți accentuezi zona ochilor cu o nuanță mai închisă în pliul pleoapei. Oferă un plus de strălucire feței, optând pentru bej sau roz în zona pleoapei superioare și continuând spre pliu cu o nuanță ușor mai închisă.

Sursă foto: Instagram/ @katherinelongford
Ochi rotunzi

Se spune că femeile rebele au ochii rotunzi, iar o femeie cu adevărat rebelă pune mai mult accentul pe un machiaj cât mai fresh și adolescentin. Poți evidenția trăsăturile feței, concentrându-te cel mai mult pe colțul extern al ochiului. Așadar, optează pentru o nuanță foarte deschisă pe pleoapă până în pliu, iar cu ajutorul unui fard mai închis la culoare, subliniază linia pleoapelor. Nu uita să folosești la final o mascara pe genele superioare, pentru mai multă eleganță.

Sursă foto: Instagram/ @miakunis
Ochi descendenți

Pentru ochii descendenți, specialiștii în materie de make-up îți recomandă să aplici o cantitate bogată de fard cu o culoare mai extravagantă pe pleoapa superioară a ochiului. Dacă vrei să obții un look final de excepție, cu ajutorul unui eyeliner maro, aplică o linie discretă pe toată baza pleoapelor superioare.

Sursă foto: Instagram/ @tessamaethompson

Citește în continuare Aplicarea fondului de ten: 3 greșeli pe care femeile le fac în ritualul de frumusețe.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…