Home Fashion Shows Top trend – Denim

Top trend – Denim

4 min read

denim

Un trend cu un istoric îndelungat, denimul revine în forță și aceasă primăvară. Designerii au scos la lumină această tendință ce a avut multe suiuri și coborâșuri. Denimul a devenit deja o componență bine stabilită în garderobele noastre încât a devenit o piesă de uz zilnic și s-a îndepărtat de rădăcile sale legate stric de utilitate. Colecțiile de pe podium au adus numeroase piese de acet tip în diverse interpretări, fiind astfel unul dintre cele mai mari trenduri ale anului 2018.

denim
Sursă foto Pinterest

Valentino Resort 2018

Se aduce în prim plan lookul deconstruit, perfect pentru perioada de tranziție de la primăvară la vară. Cămașa cu manșete decupate îmbinată cu patalonii oversized alcătuiesc o ținută denim on denim destul de lejeră. Geanta aduce un aer al anilo 2000 prin formă și fiind de asemenea din denim. Papucii roșii completează ținuta și o readuc în actualitate. Un balans între o reinterpretare a unui trend de acum ceva timp și piese cât se poate de fresh.

 

 

 

 

 

 

 

 

denim
Sursă foto Pinterest
denim
Sursă foto Pinterest

Oscar de la Renta SS 2018 & Resort

În ambele colecții posiumul a avut ținute all denim. Prezentarea primăvară-vară a avut o ținută de inspirație ’80, cu elemente de alb și croieli definite.

Pe de altă parte, î, colecția Resort vedem un look adresat unui public mai tânăr, incluzând broderii, iar jacheta este intr-o croiala oversized.

 

 

 

 

 

 

denim
Sursă foto Pinterest

Max Mara Resort 2018

O altă colecție Resort care adoptă acest trend. Este folosit un denim ușor ce este perfect pentru o vreme mai caldă, de asemenea se și așează mai ușor pe siluetă. Culoarea aleasă este una care alungește silueta, lăsând denimul să fie piesa principală a ținutei. Nu s-a apelat la artificii stilistice, acesorizarea fiind una minină. Platformele și ochelarii de soare sunt specifice sezonului cald și completează lookul perfect.

 

 

 

 

 

 

 

denim
Sursă foto Pinterest

Dior Spring-Summer 2018

Dior și-a păstrat tușa feminiă chiar dacă a utilizat un material dur precum denimul. Coastumul confecționat integral din denim conturează o siluetă franțuzească, completată atât de beretă, cât și de balerini. Nici această ținută nu a fost încărcată. Accesoriile sunt puține și nu au culori puternice care să distragă atenția. Geanta tipică Dior este și ea prezentă, aducând astfel elementul de actual în ținută.

Load More Related Articles
Load More By Croitoru Sabina
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Twist masculin – Tendinte menswear

Așa cum sezoanele se succed și trendurile se modifică odată cu ele, mulându-se pe noile ce…