Home Health & Beauty Îngrijire pentru tenul obosit

Îngrijire pentru tenul obosit

4 min read

Ne-ar plăcea să dormim mai bine și mai mult, dar acest lucru nu este întotdeauna ușor. Teoria este una, practica este alta! Din fericire, există soluții pentru a oferi un aspect bun tenului obosit, marcat de lipsa somnului.

Hidratare

Pielea obosită este de asemenea o piele deshidratată. Oferiți-i suplețe și strălucire consumând mai multă apă decât de obicei. Optați pentru creme bogate în molecule hidrofilice, cum ar fi acidul hialuronic sau extractele de alge. De asemenea, alegeți creme ămbogățite cu elemente grase hrănitoare, cum ar fi glicerina, untul de shea sau uleiul de argan.

Tratamente

Există numeroase tratamente care, datorită proprietăților lor de hidratare și ingredientelor active pe care le conțin, vor deveni aliați în starea de bine. Înainte de a le aplica, amintiți-vă să vă eliberați pielea de celulele moarte prin curățarea acesteia, apoi clătiți-vă cu apă rece pentru a reactiva microcirculația. Veți reda feței un strop de strălucire!

 

Sport

30 de minute de sport fac minuni! Eliminați toxinele, vă oxigenează și vă activează circulația sângelui. Pielea voastră respiră mai bine și este curățată din interior. Și pentru a nu pierde nimic, sportul vă face să secretați endorfine, acele molecule care fac bine moralului, adesea cel mai scăzut după o noapte prea scurtă.

Masajul feței

Toți avem motive bune pentru nopțile prea scurte. Din păcate, cearcănele, ochii roșii și pleoapele umflate, trădează lipsa noastră de somn. Conturul ochilor și ochii sunt zone fragile și sensibile, care necesită îngrijire personalizată și multă delicatețe. În momentul aplicării, atingeți ușor, grijuliu conturul ochilor și pleoapele pentru a activa mecanismul microcirculației. Acest simplu gest ajută la decongestionarea zonei și regenerarea acesteia: cearcănele și pungile își „împachetează bagajele”!

Unele dintre aceste tratamente vă dau un pic de impuls, datorită reflectoarelor de lumină care ajută la mascarea acestor umbre de sub ochi. În cele din urmă, dacă aveți timp și sunteți un fan al rețetelor de casă, aplicați un plic sau o pungă de ceai rece pe fiecare pleoapă timp de 15 minute!

Corecția ridurilor

Pentru a încetini formarea și evoluția liniilor fine și a ridurilor, pariați pe cremele care conțin ingrediente active care și-au dovedit valoarea, cum ar fi antioxidanții precum vitamina E sau C pentru a contracara excesul de radicali liberi, retinolul care participă la sinteza colagenului, acidul hialuronic, o moleculă care menține hidratarea pielii și participă la tonifierea acesteia.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …