Home Beauty News Tobias Store, îngrijire și styling exclusiv pentru bărbați

Tobias Store, îngrijire și styling exclusiv pentru bărbați

4 min read

In perioada sarbatorilor, toate femeile se gandesc la cadouri, în special la cele pentru bărbații din viețile noastre interesati  aibă părul și barba aranjate perfect, motiv pentu care ne bucuram sa venim în ajutorul vostru prezentându-vă cea mai recenta descoperire a noastra.

La Tobias Store găsim produse profesionale exclusive barbatesti de îngrijire și styling, ceară de r, pudră sau spray de volum, vopsea de păr și barbă, gel de duș, șampon, tratamente pentru scalp, spumă de rbierit, after shave gel sau pastă, balsam, ulei și instrumente profesionale de bărbierit.

Pentru aceia dintre noi care vor mai mult decât calitate comercială, Tobias Store ne oferă posibilitatea încercăm produse de la mărci profesionale, o parte din acestea fiind Tabac, Reuzel, Morgan’s, Bluebeards Revenge, Dapper DanApothecary 87, Omega, Proraso, American Crew.

Produsele Tobias Store le găsim la standurile din neasa Shopping City,  vizavi de Garanti Bank, în Afi Cotroceni, lângă Cărturești și în Bucuresti Mall – Vitan, în față la iStyle, unde avem posibilitatea vedem textura, simțim mirosul, aflăm ingredientele și alegem produsele potrivite în urma unei consilieri profesionale.

Deși prezentăm propunerile noastre, incurajez intrați pentru mai multe detalii pe facebook.com/tobiass sau pe tobiass.ro.

Set de bărbierit − Muhle

Pămătuful oferă calitate solidă pentru cei care doresc un efect de masaj în timp ce se pregătesc să se radă. Banda de păr natural este făcută de mașină, iar firele din păr natural de bursuc sunt cât se poate de flexibile. Mânerul pămătufului și al aparatului de ras este din rășină, iar suportul pentru aparatul de ras, pămătuf și bol sunt din inox.

Beard Softening Elixir

Elixirul Morgans este produsul ideal pentru hidratarea bărbii șia pielii. Cu accent de bergamotă, ginger, mandarin și ulei de argan, elixirul este produsul perfect pentru o barbă aranjată. Pentru stilizare recomandăm pieptănul Morgans făcut manual din celuloze de plante.

Dear Barber

Ceara de păr Dear Barber este produsul perfect chiar și pentru cele mai rebele frizuri. Pe bază de apă, este foarte ușor de aplicat, dar mai ales de curățat. Șamponul Dear Barber, cu un miros masculin, este excelent pentru hidratare și textură. Se poate folosi atât pentru păr, cât și pentru barbă.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…