Home FPM recomanda (P) Sucurile naturale romanesti Profructta au ajuns pe rafturile din Mega Image!

(P) Sucurile naturale romanesti Profructta au ajuns pe rafturile din Mega Image!

3 min read

11205484_897702340287500_4761947409288725648_nProfructta lucreaza neincetat pentru a da orasului energia de care are nevoie. Sursa bogata in stare de bine si parfum de livada, sucurile 100% naturale isi gasesc acum loc si pe rafturile Mega Image, iar pentru ca Profructta se defineste prin calitatea produsului romanesc, s-a innoit cu certificari ISO care atesta producerea sucurilor in sisteme de management controlate.LO-RES 0,5l Profructta Caldura verii paleste in fata fructelor si se preschimba in dezmierdarea suava care adie prin livezile umbroase. Pentru a intampina nevoia celor care vor sa evadeze din urban si pentru a le oferi acestora momente verzi desprinse din povestile satului, sucurile naturale Profructta sunt acum pe rafturile magazinelor Mega Image. Gama de sucuri se imbogateste cu sticle noi si practice de 0,5 l, ce vor fi prezente pentru prima data in lantul de magazine Mega Image. Cei insetati de gusturi delicioase se pot bucura de bogatia naturii prezenta la un mar distanta.

HI-RES Profructta mere si cirese

 Esenta Profructta consta in calitatea materiilor prime si a produsului final. Din respect pentru natura si iubitorii de potiuni magice, Profructta culege roadele satului romanesc, utilizeaza tehnologii inteligente si moderne si cucereste orasul cu gustul inconfundabil de livada. Calitatea si eficienta intregului proces sunt acum recunoscute si prin certificari ISO, poate cea mai importanta fiind 22000:2005 – „Sistem de management al sigurantei alimentului”.

HI-RES Profructta mere si pere

Cele patru certificari ISO, 22000:2005, 14001:2005, 9001:2008, 18001:2008, atesta ca universul Profructta creeaza conditiile necesare pentru ca procesele de realizare ale sucurilor naturale Profructta sa mearga ca pe roate, natura sa fie respectata, merele de aur ale lui Praslea sa straluceasca si maestrii Profructta sa fie fericiti.

HI-RES Profructta mere si visine

Prima valideaza siguranta, calitatea si protectia alimentelor, a doua certificare este despre controlarea si reducerea impactului asupra mediului inconjurator, a treia certificare este dedicata desfasurarii corecte a tuturor proceselor companiei si cea din urma trateaza gestionarea cat mai eficienta a riscurilor profesionale din fabrica Profructta.

HI-RES Profructta mere

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In FPM recomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția de bijuterii Disney x Pandora ne încurajează să alegem un stil impunător

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Fav…