Home Street Style Street style la Săptămâna modei de la Milano

Street style la Săptămâna modei de la Milano

2 min read

O nouă săptămână a modei înseamnă că ne îndreptăm din nou atenția și în afara podiumului pentru analiză și inspirație. Săptămâna modei de la Milano tocmai s-a încheiat și deși sunt multe de menționat despre prezentările colecțiilor de toamnă-iarnă 2018 ale marilor case de modă, în acest articol ne vom opri asupra ținutelor purtate de cei care au asistat la prezentări și au participat la evenimentele asociate.

Pasionații de fashion si styling ne arată încă o dată care sunt trendurile, cum se adaptează pentru viața de zi cu zi piesele din colecțiile de pe marile podiumuri, cum acestea se îmbină cu haine și accesorii in tendințe, dar de la branduri mai puțin cunoscute și cum să îndrăznim mai mult când vine vorba de vestimentație.

Layering, plaid, animal print, denim, plastic transparent sau colorat, folosit atât pentru piese de vestimentație, cât și pentru accesorii, mix de imprimeuri, culori și texturi, elemente sport introduse în ținute de inspirație masculină. Astfel putem descrie Street style de la Săptămâna modei de la Milano într-o enumerare succintă a celor mai importante trenduri, reunite într-o selecție a celor mai reușite ținute din care să învățam și să ne inspirăm.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Street Style

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

100.000 de speranțe pentru un castel reabilitat la Electric Castle 2021

Într-un an dificil pentru întreaga comunitate Electric Castle, festivalul continuă să aduc…